Ford Mustang GT 4.6 V8 Cup Racer

Gepubliceerd op 1 januari 2022 om 22:57

Ford USA Mustang 4.6 V8 GT 2005 ex Dutch Mustang Challenge cup raceauto.

Deze Mustang is in goede staat en opvallend op het circuit door de gele lak afgewerkt met een carbon wrap over de motorkap, het dak en de kofferklep. De robuuste en snelle Ford Mustang GT met een woeste american muscle car beleving dankzij de 4600 cc V8, Deze racer is in 2010 omgebouwd voor de Mustang Challenge en inmiddels goed om in te zetten voor de ACNN, DNRT of zelfs SuperCar Challenge .

De techniek van deze Ford Mustang GT is natuurlijk de dikke 4.6 liter V8 die met dank door zijn aangepaste motormanagement goed is voor +- 345 pk! Dit alles wordt overgebracht door een handgeschakelde 5-versnellingsbak die voorzien is van een Ford Racing Short Shifter en heeft deze raceauto een starre achteras voorzien van een racing sperdifferentieel.

Het interieur van deze GT is volledig gericht op racen, de deuren zijn geleegd voor een lichter gewicht, naast de bestuurdersstoel is aanwezig (FIA gekeurd), de auto heeft een 6-punts veiligheidsgordel (FIA gekeurd) heeft deze Mustang ook een bijrijders stoel om sponsoren, relaties of een instructeur veilig mee te kunnen nemen, een hoofdschakelaar/killswitch , een brandblusser (goedgekeurd), een achteruitrijcamera en extra grote binnenspiegel en een FIA goedgekeurde Wiegers rolkooi!

De remmen zijn een grote remkit van Brembo Race 4-pots voor, 2-pots achter en de vering komt van AST en Bilstein!

Prijs: € 24990

Naam: Garage Caspers

E-mail: sales@garagecaspers.nl


«   »