Paasraces 17 april 2022 | Tijdschema | Bijzonder Reglement | En nog meer belangrijke informatie.

In  vervolg ons bericht van  6 maart j.l. hierbij nieuwe informatie.

-  Het Tijdschema voor 17 april 2022
-  Het Bijzonder Reglement voor 17 april
-  De vrijwaring voor 17 april 2022
-  De Jaarbriefing voor 2022

Genoeg te lezen dus en een vriendelijk verzoek omdat ook te doen. Let ook even op de tijden van de briefing.

Op 16 april maken wij vast een begin met de inschrijving vanaf ongeveer 17.45 tot 19.00 uur. Gedurende deze tijd kan er ook worden gekeurd. Wat kort deze keer, maar op zaterdagavond is de afscheidsborrel van Huub en daar kunnen we natuurlijk niet ontbreken. De inschrijving vindt plaats in het organisatiekantoor naast pitbox 0.

Logboek.

Sinds 2 jaar zijn we gestart met het DNRT Logboekje, elke deelnemer dient dit tijdens de keuring van de auto bij zich te hebben. Let op dit is verplicht. Mocht je het boekje onverhoopt niet in je bezit hebben, kun je er uitsluitend bij Ria éénophalen. Als je het logboek gedurende het jaar 2022 kwijt raakt, zal een bijdrage van € 25.—worden gevraagd voor een vervangend exemplaar.

 

Zoals jullie waarschijnlijk al weten is Biesheuvel Autosport partner geworden van de DNRT. Die zal dan ook bij elke DNRT evenement aanwezig zijn.

 

DNRT Koffie Corner.

Naast dat Biesheuvel Autosport de onderdelen voorziening op zich neemt, is er ook voor de DNRT rijders een koffie corner ingericht, bij de Trailer van Biesheuvel Autosport, waar jullie gratis een kopje koffie kunnen halen.

 

Prijsuitreiking. DNRT dagprijzen.

Omdat de prijsuitreiking aan het einde van de DNRT race dag, een beetje tussen wal en schip is geraakt, o.a. door de Covid regels gaat de prijsuitreiking dit jaar plaats vinden bij de Trailer van Biesheuvel Autosport. Een DNRT wand zal dat een speciale extra DNRT uitstraling gaan geven, en om mooie foto’s te maken van de diverse klasse winnaars. Deze prijsuitreiking zal plaats vinden ongeveer een half uur na de laatste wedstrijd van de betreffende klasse.

Voor degenen die zich nog niet hebben aangemeld hieronder nogmaals de link:

https://www.dnrtshop.nl/inschrijven/wedstrijden/17-04-2022-zandvoort/           

Denk ook nog even aan de verlenging van je licentie voor 2022.

Safe the date: 26 november 2022. Nadere informatie hierover volgt.

Groeten en succes met de voorbereidingen, we verheugen ons erop jullie weer te zien.

Stichting DNRT