DNRT
TIJDSCHEMA 9 Juli 2022
PDF – 553,5 KB 521 downloads
VRIJWARINGCLAUSULE 9 Juli 2022
PDF – 99,0 KB 111 downloads

DNRT Tijdschema 10 Juli 2022
PDF – 553,4 KB 280 downloads
VRIJWARINGCLAUSULE 10 Juli 2022
PDF – 98,4 KB 48 downloads

DNRT Tijdschema endurance 23 Juli 2022
PDF – 544,7 KB 77 downloads

Inschrijven Endurance 19 september vanaf 6.30 uur.

Aangezien we momenteel 38 deelnemende teams hebben voor 19 september a.s. hebben we besloten de inschrijving en keuring te verplaatsen naar de hal van het TC gebouw, daar kunnen we voldoende afstand houden conform de Corona regels. En kunnen alle pitboxen worden gebruikt.

Lees meer »

RSZ Trainingsdag 5 augustus Circuit Zandvoort

Tijdens deze testdag worden maximaal 40 volwaardige raceauto’s toegelaten met alleen rijders met een racelicentie die in staat zijn om sneller dan 2:06 te rijden. Op deze manier kun je op een veilige en rustige manier je trainingsronden rijden!

Lees meer »

DNRT Endurance 2020

Over precies een week staat met het DNRT Super Race Weekend het eerste wedstrijdevenement van dit seizoen op het programma, maar ook de DNRT Endurance hoeft niet lang te wachten op de eerste wedstrijd! Op 12 augustus staat namelijk de eerste van twee 8 uur-wedstrijden op het programma.

Lees meer »

SuperRaceWeekend

Je kan vanaf nu via https://www.dnrtshop.nl/shop/wedstrijden/ je deelname voor het Super Race Weekend 'bestellen'. Zie bijgaande tijdschema’s, praktisch onmogelijk haalbaar, maar we gaan ervoor.

Lees meer »

Speciale Aanbieding

Het is Dutch Race & Rally Parts gelukt om een P1 race overall met het Peugeot logo te kunnen leveren voor 300 euro incl.btw. De overall is te leveren in de kleuren silver en zwart, in alle maten.Ook onbedrukt leverbaar, voor de zelfde prijs.

Lees meer »

Autoracen is makkelijk...

...en ook makkelijk te leren. Na een cursus van twee dagen voldoen de meeste deelnemers aan de eisen voor een clublicentie, die het recht geeft om in diverse nationale klassen te racen.

Lees meer »

Helaas geen toeschouwers op 20-21 juni 2020

Op zaterdag 20 en zondag 21 juni staan de eerste DNRT Trainingsdagen gepland. Wij volgen de RIVM richtlijnen hetgeen inhoudt dat we, voor u en onze veiligheid, helaas geen toeschouwers kunnen toelaten deze dagen. Wij rekenen op uw begrip want alleen samen krijgen we Corona onder controle.

Lees meer »

DNRT training dagen 20 en 21 juni 2020

Je kan vanaf nu via www.dnrtshop.nl je deelname voor zaterdag 20 juni of zondag 21 juni 'bestellen'. Wanneer je je voor het eerst aanmeldt moet je je ook meteen registreren én eenmalig de registratiekosten voor 2020 voldoen.

Lees meer »

Vrij rijden zaterdag 16 mei 2020 Circuit Zandvoort

Volgende week mogen we VrijRijden.nl!💯Zaterdag 16 mei van 09:00 tot 17:00 uur VrijRijden.nl op Circuit Zandvoort. We zijn bezig de sessies online te plaatsen met uiteraard het protocol waar we ons aan moeten houden om deze Track Day te kunnen organiseren.

Lees meer »

Update 6 april 2020

Update 6 april 2020:Jullie hadden het waarschijnlijk al verwacht, maar helaas worden de wedstrijden in de maand mei  geannuleerd. Alleen de wedstrijd in Zolder op 26 mei laten wij onder voorbehoud nog even staan.

Lees meer »

Magic Moment Formule 1 Zandvoort tentoonstelling

Deze dagen zijn bijna niet te bevatten. De Nederlandse musea zijn dicht door het Coronavirus.Wij als museumteam zijn gemaakt om mooie dingen te doen voor het museum. Wij staan graag gastvrij klaar voor de museum- en VVV bezoekers en dat kan nu niet.

Lees meer »

DNRT Paasraces gaan niet door

Beste racers,Heel graag hadden wij jullie bij het eerste Race evenement in april paaseitjes willen aanbieden. Ze waren al half besteld  (sorry Mike) echter het ons allen bekende virus heeft hier een stokje voor gestoken. Het is, vinden wij en het circuit, onverantwoord om tussen de 400 en 500 mensen bij elkaar te laten komen.

Lees meer »

Update werkzaamheden circuit Zandvoort

Afbeeldingen nodigen bezoekers uit om een bericht te openen. De bovenste afbeelding van het bericht wordt automatisch als miniatuur van het blogbericht getoond. De juiste afbeelding in de miniatuurweergave kan het bericht attractiviteit verhogen.

Lees meer »