Zondag 10 oktober | Zandvoort | Inschrijven mogelijk.

Gepubliceerd op 30 september 2021 om 20:17

Beste rijders in de klassen Westfield/Vrije Formule, Peugeot 206, Squadra Italia, BMW 318 en Mazda MX 5 Cup  10 oktober 2021.

De laatste wedstrijden staan alweer voor de deur. Zoals gebruikelijk het Nier Stichting Weekend.  We rijden op zondag 10 oktober, met een gebruikelijk programma.

Het tijdschema tref je hierbij aan, alsmede de vrijwaringclausule. 

Het inschrijfgeld bedraagt € 330.- en € 10.—voor de huur  transponder. Maar ook wat muntjes voor in de collectebus. In 2020 hebben ze ook ons al moeten missen. -J.

De inschrijving via de webshop is geopend via onderstaande link.

https://www.dnrtshop.nl/inschrijven/wedstrijden/10-10-2021-zandvoort/

Om veel oponthoud bij de ingang van het circuit te voorkomen, krijgen de rijders, zodra zij hebben getekend, weer een polsbandje.  Dit is ook mogelijk voor de monteurs en fans.  Mail de namen s.v.p. even door. Als gasten later op de dag komen kunnen zij het circuit op komen na het tonen van de QR code.

Op zaterdag avond gaan we alvast een begin maken met de inschrijvng en keuring, wij verwachten tussen 18.15 en 18.30 uur weer aanwezig te zijn in Paddock Office.  Hou ook even de tijdstippen van de trainingen in de gaten, zodat je niet gaat keuren vlak voor de training begint.  Scheelt enige stress. De briefing vindt weer fysiek plaats, de tijden staan vermeld op het tijdschema. Het Bijzonder Reglement zullen wij in de loop van de volgende week versturen.

We willen jullie er nog even op attent maken dat schade toegebracht aan het circuit zoals vangrails, barriers e.d. zullen worden verhaald op de deelnemer.

Met vriendelijke groet,

St. DNRT

Ps:  De deelnemers in de  Westfield/VF;  Peugeot 206; BMW 318 en Squadra Italia  hebben de mogelijkheid het jaar af te sluiten op donderdag 28 oktober in Zolder.   Geluid maken is dan mogelijk!

Tijdschema DNRT 10 Oktober 2021
PDF – 187,9 KB 742 downloads
VRIJWARINGCLAUSULE 10 Oktober
PDF – 98,3 KB 229 downloads

«   »