Zaterdag 9 oktober | Zandvoort | Inschrijven mogelijk.

Gepubliceerd op 30 september 2021 om 14:40

Beste rijders in de klassen Toer, City Bugs, Volvo 360, BMW E30, Sport, Supersport, GT, SLK Cup  9 oktober 2021.

De laatste wedstrijden staan alweer voor de deur. Zoals gebruikelijk het Nier Stichting Weekend.  We rijden op zaterdag 9 oktober, met een gebruikelijk programma.

Het tijdschema tref je hierbij aan, alsmede de vrijwaringclausule. 

Het inschrijfgeld bedraagt € 330.- en € 10.—voor de huur  transponder. Maar ook wat muntjes voor in de collectebus. In 2020 hebben ze ook ons al moeten missen. -J.

De inschrijving via de webshop is geopend via onderstaande link.

https://www.dnrtshop.nl/inschrijven/wedstrijden/09-10-2021-zandvoort/

Om veel oponthoud bij de ingang van het circuit te voorkomen, krijgen de rijders, zodra zij hebben getekend, weer een polsbandje.  Dit is ook mogelijk voor de monteurs en fans.  Mail de namen s.v.p. even door. Als gasten later op de dag komen kunnen zij het circuit op komen na het tonen van de QR code.

Op vrijdag avond gaan we alvast een begin maken met de inschrijving en keuring, het circuit is verhuurd tot 19.00 uur maar vanaf 17.30 kunnen we terecht in Paddock Office.  Hou ook even de tijdstippen van de trainingen in de gaten, zodat je niet gaat keuren vlak voor de training begint.  Scheelt enige stress. De briefing vindt weer ysiek plaats, de tijden staan vermeld op het tijdschema. Het Bijzonder Reglement zullen wij in de loop van de volgende week versturen.

We willen jullie er nog even op attent maken dat schade toegebracht aan het circuit zoals vangrails, barriers e.d. zullen worden verhaald op de deelnemer.

Met vriendelijke groet,

St. DNRT

Ps:  De deelnemers in de  Sport/Supersport en GT klasse hebben de mogelijkheid het jaar af te sluiten op donderdag 28 oktober in Zolder. Geluid maken is dan mogelijk!

VRIJWARINGCLAUSULE 9 Oktober 2021
PDF – 99,5 KB 235 downloads

«   »