Woensdag 25 augustus | Assen | Inschrijven nu mogelijk.

Gepubliceerd op 12 augustus 2021 om 13:19

Beste  Sport, Supersport, GT, Westfield, Vrije Formule, Squadra Italia en BMW B18/19 deelnemers.

Ons Assen tripje staat voor de deur en wel op 25 augustus 2021.   Eindelijk kan het weer.

Bijgaand het tijdschema en de vrijwaringclausule.

Het Bijzonder Reglement zullen wij nog na sturen.  In Assen zal de briefing weer fysiek worden gehouden en zal per klasse in het Media Centre plaatsvinden, met de anderhalve meter afstand. De tijden staan vermeld op het tijdschema.  De team managers van de BMW 240i klasse worden verzocht hier ook bij aanwezig te zijn.

De inschrijving is geopend door middel van onderstaande link.

https://www.dnrtshop.nl/inschrijven/wedstrijden/25-08-2021-assen/

Vanaf 18.30 uur  op 24 augustus, zijn we welkom op het circuit.  Vanaf die tijd beginnen we ook met de inschrijving en keuring in het TC gebouw.  Hier zijn wij tot  20.30 uur.

Zie hieronder de geldende toegangseisen:

Het circuit werkt vanaf  8 juli 2021 met de Corona Check app van de Nederlandse overheid, in combinatie met het legitimatiebewijs. Deze app is te activeren met: 

  • Een vaccinatiebewijs(volledige vaccinatie), of
  • Een negatief testbewijsvan Testen voor Toegang, of
  • Een herstelbewijs. 

Dit geldt voor zowel deelnemers, organisatie, publiek, sponsoren, geaccrediteerde media als andere bezoekers. Mocht men niet over een smartphone beschikken, dan is als vaccinatiebewijs of negatief testbewijs ook het papieren afschrift afdoende.

De controle wordt uitgevoerd aan de poort, door 1 persoon van TT Circuit Assen en 1 persoon van de organisatie, met de Corona-scan app. Eenmaal binnen vervallen de restricties van de afgelopen maanden: geen namenlijsten aan de poort, geen maximale groepsgroottes binnen en buiten, geen anderhalve meter afstand, geen andere restricties wat betreft sanitair en andere ruimtes. Kortom: het wordt een stuk eenvoudiger en leuker voor de deelnemers en hun aanhang.

Voor een vlotte afhandeling aan de poort moeten we met elkaar een aantal afspraken maken:

  1. Bij personen die in een auto arriveren, loopt de poortbewaking om de auto heen. We verzoeken eenieder om de ramen te openen en het bewijs plus legitimatie bij de hand te houden.
  2. Bij personen die met een motor arriveren, graag even stoppen en in de vrijstand. We verzoeken degene om het bewijs plus legitimatie binnen handbereik te hebben.

Op deze manier zorgen we er samen voor dat we een corona-vrij circuit kunnen aanbieden aan eenieder die onze mooie sport een warm hart toedraagt. Vooralsnog geldt het bovengenoemde beleid tot en met eind augustus.

Graag tot dinsdagavond of woensdagochtend de 25e op het TT Circuit Assen.

Groeten

St. DNRT

Tijdschema Assen 25 Aug 2021 1
PDF – 182,1 KB 274 downloads
VRIJWARINGCLAUSULE 25 Augustus Assen
PDF – 99,3 KB 242 downloads

«   »