3 juli 8h Endurance race Zandvoort

Gepubliceerd op 8 juni 2021 om 22:49

Op 3 juli a.s. vindt de 2e (tweede) Endurance wedstrijd van 2021 plaats. Wederom een wedstrijd over 8 uur.  

De eerste wedstrijd was een ongekend succes met 50 teams aan de start. Een geweldig evenement, laten we hopen op een herhaling hiervan.

Je kan vanaf nu via onderstaande link je deelname voor de Endurance wedstrijd “bestellen'. Spreek te voren met je teamgenoten af, wie de aanmelding via de website doet. Elke deelnemer moet even de vrijwaring komen tekenen bij de inschrijving.

https://www.dnrtshop.nl/inschrijven/endurance/03-07-2021-8h

Heb je al een inlog? Registreer je dan nooit opnieuw maar gebruik altijd je bestaande inlog. Dan voorkom je dubbele registratiekosten.

Op dit moment zijn de Covid regels ten aanzien van de locatie voor de inschrijving, publiek en het aanmelden van de functionele begeleiders nog niet bekend. Wij hopen ook hierin op een versoepeling.

Het tijdschema tref je hierbij aan. Het Bijzonder Reglement en de overige noodzakelijke informatie, zoals inschrijving op vrijdagavond, de briefing, afhalen van de pitboxsleutels e.d. voor het evenement volgen.  Het inschrijfgeld bedraagt  € 1200,-.

Deelnemende teams kunnen zelf een keuze maken voor de klasse waarin zij gaan rijden, zie hiervoor het reglement, een eventuele wijziging dient in het eerste uur van de race te worden aangegeven. Bij twijfel wijst het organisatiecomité de klasse toe, indien dit niet juist blijkt te zijn volgt aanpassing.

Het circuit is ook op 2 juli in de avond verhuurd. Kom dus niet te vroeg.

Lees voor aller zekerheid het tankreglement in het Autorensport Reglement Clubsport nog even door en uiteraard ook het Bijzonder Reglement (volgt).  De standaard regels zoals de mondkapjes en  de anderhalve meter afstand zal nog gelden.

De startopstelling zal geschieden door middel van loting per klasse..

 Vergeet niet je eventuele tijdstraf van te voren aan te melden door een tikje te geven tegen het raam van het secretariaat.

Paddock 2 hebben wij deze dag niet gehuurd, dus je kunt door rijden naar P1,  trailers en andere niet noodzakelijke voertuigen graag parkeren achter de tribune.

Met vriendelijke groet,

Stichting DNRT


«   »