Zaterdag 8 mei 2021 | 8H Endurance

Gepubliceerd op 12 april 2021 om 10:21

Beste Endurance deelnemers,
Onze 1e (eerste) Endurance wedstrijd van 2021 zal plaats vinden op zaterdag 8 mei 2021. Een wedstrijd over 8 uur.  

Je kan vanaf nu via onderstaande link je deelname voor de Endurance wedstrijd “bestellen'. Spreek te voren met je teamgenoten af, wie de aanmelding via de website doet. Elke deelnemer moet zijn getekende vrijwaring inleveren bij de inschrijving in Paddock Office . Uitsluitend begeleiders met een duidelijke functie worden toegelaten. Dit graag op een lijst aangeven.  Publiek helaas nog niet.

https://www.dnrtshop.nl/inschrijven/endurance/08-05-2021-8h-endurance/

Het tijdschema, alsmede het Algemeen Club-  en het Klasse reglement en de jaarbriefing tref je hierbij aan. Het Bijzonder Reglement en de briefing notes voor het evenement volgen, ook het vrijwaring formulier. Het inschrijfgeld bedraagt  € 1200.-.

Deelnemende teams kunnen zelf een keuze maken voor de klasse waarin zij gaan rijden, zie hiervoor het reglement, een eventuele wijziging dient in het eerste uur van de race te worden aangegeven. Bij twijfel wijst het organisatiecomité de klasse toe, indien dit niet juist blijkt te zijn volgt aanpassing.

Het circuit is op 7 mei verhuurd tot  17.00 uur. Pit box sleutels kunnen eventueel worden afgehaald van 17.30 uur tot uiterlijk 20.00 uur.

Lees voor aller zekerheid het tankreglement in het Autorensport Reglement Clubsport nog even door en uiteraard ook het Bijzonder Reglement (volgt).  Denk er aan dat behulpzame gasten die een onderdeel aangeven ook als helper worden beschouwd en dat door iedereen de anderhalve meter afstand moet worden bewaard.

De startopstelling zal geschieden door middel van loting per klasse. De verkorte dag briefing krijg je schriftelijk uitgereikt en er is een video briefing zichtbaar op de website.

Vergeet niet je eventuele tijdstraf van te voren aan te melden door een tikje te geven tegen het raam van het secretariaat.

Wij hopen op een grote opkomst, voor veel Endurance deelnemers de eerste keer op het nieuwe circuit.  Paddock 2 hebben wij deze dag niet gehuurd, dus je kunt door rijden naar P1.

Met vriendelijke groet,

Stichting DNRT


«   »