VERSTERKING VAN HET DNRT-BESTUUR

Gepubliceerd op 4 december 2020 om 11:42

Mede in verband met de snelgroeiende populariteit van de Nederlandse autosport en alle daaraan gelieerde activiteiten, zijn er ook drukke tijden aangebroken voor de Stichting DNRT. Om die reden wordt het bestuur van de voornaamste race-organisator van ons land nu versterkt.

Tot nu toe stond de Stichting DNRT (van huis uit: Dutch National Racing Team), dat inmiddels een kwart eeuw races op de circuits van Zandvoort, Assen en Zolder organiseert, onder de bezielende leiding van Huub Vermeulen, Rien Frankenhout, Ria Waterreus en Dennis Bus. Zij hebben aangegeven behoefte te hebben aan extra mankracht, bij voorkeur van mensen die de vaderlandse autosport goed kennen én een warm hart toedragen.

NIEUWE TIJDEN
Die versterking is nu gevonden in twee mensen waarmee het DNRT al geruime tijd warme banden onderhoudt: Marth de Graaf van Rensportschool Zandvoort (RSZ Autosport) en Gerard van Oers van BMW Driving Experience – Slotemakers. Beiden hebben zich bereid verklaard om zich volop te gaan inzetten voor het DNRT. Huub Vermeulen: “Er is in de afgelopen jaren ontzettend veel op ons afgekomen, teveel om nog in de huidige samenstelling op te kunnen pakken. Bovendien was er bij ons de behoefte aan fris bloed met nieuwe ideeën. Met Marth en Gerard zijn we nu weer op volle sterkte, hebben we de slagkracht die nodig is en kunnen we als vanouds zorgen voor een optimale invulling van ons takenpakket.” Gerard en Marth zijn beide al járen bekend bij het huidige bestuur en daarom prijzen wij ons gelukkig om hen én hun organisaties bij het DNRT te kunnen betrekken.”

Nadere informatie:
Ria Waterreus, Stichting DNRT, E: am.waterreus@hetnet.nl
Marth de Graaf, RSZ Autosport, E: marthdegraaf@rsz.nl


«   »