Assen | Zondag 1-11-2020 | Trainingsdag

Gepubliceerd op 27 oktober 2020 om 00:44

Aan de deelnemers in de klassen Toer, Sport, BMW E 30, BMW 318, SLK, Squadra Italia, Volvo 360, Peugeot 206, Westfields en Mazda MX 5 van de Stichting D.N.R.T.

ZOALS INMIDDELS BEKEND IS MOGEN WE HELAAS GEEN WEDSTRIJD ORGANISEREN OP 28 EN 29 OKTOBER A.S. IN ASSEN  

Uiteraard vinden wij dit ook heel vervelend, maar gezien de toenemende Corona cijfers en de beslissing van de regering zullen wij ons hieraan moeten houden.

We hebben wel de mogelijkheid om op 1 NOVEMBER 2020 een training dag te organiseren voor bovengenoemde klassen van het DNRT. Hou wel het geluid in de gaten.

ZONDER PUBLIEK EN ALLEEN VERGEZELD VAN PERSONEN DIE FUNCTIONEEL NOODZAKELIJK ZIJN.

Een tijdschema tref je hierbij aan, afhankelijk van het aantal deelnemers kan dit worden aangepast.

Er zal op deze dag geen keuring en tijdwaarneming zijn.  Aanmelding en het inleveren van de vrijwaringclausule vindt plaats in het Welkom Centre. Je ontvangt dan weer een pols bandje, dit geldt ook voor de functionele begeleiders.

Op 31 oktober kun je vanaf 17.00 uur tot 18.30 uur ook al terecht in het Welkom Centre om je aan te melden en de eventuele pitbox sleutels af te halen. De huurprijs van een box is  € 100.--. Meer dan 2 auto’s in een box wordt afgeraden, omdat dan de afstand van anderhalve meter moeilijk te handhaven is.  

Het inschrijfgeld bedraagt € 300.

Wij zijn blij dat we toch kunnen rijden en vertrouwen erop dat jullie er ook aan zullen meewerken, om voldoende afstand te bewaren en de supporters (waaronder vrouwen en kinderen) deze keer thuis te laten. Graag nog een opgave van de personen inclusief functie omschrijving die jullie begeleiden. (max 3 personen per deelnemer)

We delen de deelnemers in twee groepen in, je kunt via de Paddock aan het eind van de pitstraat de baan op zodra de sessie voor je groep begint.

De website is nu geopend voor deelnemers (met licentie) aan de training dag.

https://www.dnrtshop.nl/inschrijven/trainingsdagen/01-11-2020-assen-trainingsdag/

Alle auto’s dienen te worden geparkeerd in de aangegeven vakken, zodat ook daar de afstand is gewaarborgd.

Laten we ons gezond verstand gebruiken zodat we onze hobby kunnen blijven uitvoeren en hou de verplichte afstand van anderhalve meter in acht en het dragen van een mondkapje zowel binnen als buiten is verplicht!!  En denk aan de vrijwaring.

We rekenen op jullie!!

Met vriendelijke groet,

St. DNRT


«   »