Endurance | Zandvoort | Zaterdag 19-09-2020

Gepubliceerd op 31 augustus 2020 om 18:49

Op zaterdag 19 september a.s. staat de 2e (tweede) Endurance wedstrijd van 2020 gepland. Ook deze keer een wedstrijd over 8 uur.

Je kan vanaf nu via www.dnrtshop.nl je deelname voor de Endurance wedstrijd “bestellen'. Spreek te voren met je teamgenoten af, wie de aanmelding via de website doet. Elke deelnemer moet zijn getekende vrijwaring inleveren bij de inschrijving in pit box 1-2.

Het tijdschema en de vrijwaring tref je hierbij aan. Het Bijzonder Reglement, alsmede de link voor de digitale briefing wordt nagestuurd.  Het inschrijfgeld  is wederom € 1200.--.  Dit bedrag is exclusief de kosten van de huur van de pitbox.

Deelnemende teams kunnen zelf een keuze maken voor de klasse waarin zij gaan rijden, zie hiervoor het reglement, een eventuele wijziging dient in het eerste uur van de race te worden aangegeven. Bij twijfel wijst het organisatiecomité de klasse toe, indien dit niet juist blijkt te zijn volgt aanpassing.

Het circuit is op 18 september verhuurd tot 17.00 uur. Pit box sleutels kunnen eventueel worden afgehaald  tot 19.00 uur.

Lees voor aller zekerheid het tankreglement in het Autorensport Reglement Clubsport nog even door en uiteraard ook het Bijzonder Reglement. Denk er aan dat behulpzame gasten die een onderdeel aangeven ook als helper worden beschouwd en dat door iedereen de anderhalve meter afstand moet worden bewaard.

De startopstelling zal geschieden door middel van loting per klasse.

Vergeet niet je eventuele tijdstraf van te voren aan te melden door een tikje te geven tegen het raam van het secretariaat.

Wij hopen op een grote opkomst.  Paddock 2 hebben wij deze dag niet gehuurd, dus je kunt door rijden naar P1.

Met vriendelijke groet,

Stichting DNRT


«   »