Super Prix Weekeinde 22/23-08-2020 | Extra informatie

Gepubliceerd op 16 augustus 2020 om 22:30

Bijgaand tref je het tijdschema en het Bijzonder Reglement aan van het Super Prix weekend van 22 en 23 augustus a.s.

Kijk even goed op welke dag je moet rijden. De klassen van DNRT kunnen gebruik maken van de pitboxen en paddock 1. We hebben op dit evenement toegangskaarten die afgehaald kunnen worden in de Paddock Office. Zie bijgaande plattegrond. (parking C). Daar ligt een enveloppe klaar op naam met 10 kaarten.

De openingstijden van de paddock office zijn:

21 augustus tot 22.00 uur, 22 augustus vanaf 7.30 uur tot 18.00 uur en op 23 augustus vanaf 6.30 uur.

De inschrijving en keuring voor de deelnemers van 22 augustus begint om 7.30 uur in pit box 1 en 2. Voor de deelnemers op zondag om 6.30 uur eveneens in pit box 1 en 2. Er is geen avondinschrijving.

Ten aanzien van de Corona regels verzoeken wij jullie met niet meer dan 2 personen bij de keuring aanwezig te zijn en zeker ook de afstand van anderhalve meter te bewaren. Bij de ingang van de starttoren zal iemand van de bewaking aanwezig zijn, zodat het niet te druk wordt in de toren en de ruimtes op en rond race control.

Breng alsjeblieft ook weer de getekende vrijwaringclausule mee, dat scheelt veel tijd bij de inschrijving (download hier).

Voor de Super Prix briefing zijn er 2 presentaties gemaakt, een geeft een uitleg van de nieuwe situatie op Zandvoort en wat nieuwe regels. Wanneer je al meer races hebt gereden en de briefings van die races al gezien hebt, mag je deze briefing overslaan. We behandelen daarin de escape roads en andere nieuwe zaken op Zandvoort.

https://www.dropbox.com/s/cvsfda67t3vg2te/Briefing%20Zandvoort%20Algemeen%20conv.mp4?dl=0  

De specifieke briefing voor het Super Prix weekend staat onder onderstaande link, graag even bekijken zodat je de spelregels voor deze race kent:

https://www.dropbox.com/s/27lvlvk47nnsvwe/Briefing%20Superprix%202020.mp4?dl=0

Heb je je nog niet aangemeld? Doe dat dan nu meteen via: www.dnrtshop.nl

We hebben een lekker druk programma en rekenen op jullie medewerking alles zo soepel mogelijk te laten verlopen.

Met sportieve groet,

Stichting D.N.R.T


«   »