SuperRaceWeekend

Gepubliceerd op 17 juli 2020 om 21:15

Je kan vanaf nu via https://www.dnrtshop.nl/shop/wedstrijden/ je deelname voor het Super Race Weekend 'bestellen'. Zie bijgaande tijdschema’s, praktisch onmogelijk haalbaar, maar we gaan ervoor.

Het inschrijfgeld voor het SRW bedraagt € 350.-.

Helaas is het  niet mogelijk een pit box via de website te bestellen, daar kun je een mailtje over sturen. Een aantal van jullie deden dit al, voor de zaterdag en zondag zijn er nog maar een paar beschikbaar.

Wil je heeeeeeeel graag contant betalen?

Met corona willen wij dat liever niet. Maar als het echt niet anders kan: bestel dan nog geen race dag maar registreer je alleen via de webshop (button rechtsboven inloggen/registreren). Stuur ons vervolgens een mailtje met je mailadres of de gebruikersnaam waarmee je je hebt geregistreerd. (info@dnrtshop.nl). Wij geven je dan 'toestemming' om ook te kiezen voor contante betaling.

Ben je student?

Ook hier geldt: bestel dan nog geen training dag maar registreer je alleen via de webshop (button rechtsboven inloggen/registreren). Stuur ons vervolgens een mailtje met je mailadres of de gebruikersnaam waarmee je je hebt geregistreerd. En wij zorgen dat je voor het studententarief kan deelnemen.

De afwikkeling van de inschrijving en de technische keuring vindt plaats in pit box 1 en 2. Op vrijdag en zaterdag vanaf 6.30 uur in de ochtend. Het circuit is op 30 juli verhuurd tot 17.30 uur. Pit box sleutels voor de vrijdag zijn eventueel af te halen tot 19.00uur. Hou er rekening mee dat er dan € 75.- extra huur verschuldigd is. Inschrijven op donderdagavond is dus niet mogelijk.

Voor de deelnemers van zaterdag en zondag, zullen wij op vrijdagavond tussen 18.00 en 19.30 uur aanwezig zijn in pit box 1 en 2 voor inschrijving en keuring.

De opstelling voor de races zal plaatsvinden in de opstelstraat achter het TC gebouw bij Paddock 2. Zorg ervoor dat je 20 minuten van te voren aanwezig bent. Het 3 minuten bord zal worden getoond tezamen met een geluidsignaal. Rij ook de opwarmronde vlot, want we hebben een krap tijdschema.

Er zal door ons ook een paddockindeling worden gemaakt, zodat de klassen bij elkaar kunnen staan. Dat is goed voor de saamhorigheid.

Er is gelukkig weer wat versoepeling, maar de afstand van anderhalve meter blijft gehandhaafd, wij vertrouwen erop dat jullie hier rekening mee houden, op de paddock, bij de inschrijving en in de pit boxen.

Er geldt geen limiet meer voor het aantal auto’s in een pit box, echter de aanwezige personen moet de afstand van anderhalve meter kunnen handhaven. Wel verzoeken wij de deelnemers bij te houden wie hun begeleiders zijn, zodat dit bij een mogelijke “”uitbraak”” kan worden uitgezocht.

Wij verzoeken je de vrijwaringclausule, die je hierbij aantreft in te vullen en na ondertekening (thuis) bij ons in te leveren, daarna krijg je een polsbandje, zodat bekend is dat je hebt getekend.

De briefing geldig voor het jaar 2020, alsmede de briefing voor het SRW krijg je uitgereikt. De briefing incl. link naar een digitale uitleg zal ook op de website van DNRT geplaatst worden.

Na het overhandigen van de vrijwaring, krijg je ook het inschrijfbriefje en de transponder. Meld je met dit briefje bij de keuring, maar ook hier geldt, hou afstand, ook als je buiten even moet wachten.

Nog een dringend verzoek om alle niet race-auto’s niet op de paddock te plaatsen. Er zal iemand bij de tunnel staan om dit te begeleiden, ook bij de slagboom tussen Paddock 2 en 1. We moeten voorkomen dat het te vol loopt, want denk aan de 1 ½ meter regel !!!!.

Wij hebben er zin in, ondanks dat het anders gaat, dan we gewend waren, maar gelukkig hebben we er tijdens de training dagen al even aan kunnen proeven.

Groeten,

Stichting D.N.R.T.

 


«   »