DNRT training dagen 20 en 21 juni 2020

Gepubliceerd op 12 juni 2020 om 17:41

Je kan vanaf nu via www.dnrtshop.nl je deelname voor zaterdag 20 juni of zondag 21 juni 'bestellen'. Wanneer je je voor het eerst aanmeldt moet je je ook meteen registreren én eenmalig de registratiekosten voor 2020 voldoen.

Je registreert je met een gebruikersnaam of e-mail adres. Met die gegevens kan je een volgende keer ook weer deelnemen. Je betaalt direct via iDeal, PayPal of Bancontact. Je krijgt een bevestiging in je mailbox en altijd een factuur.

(Dubbele) Registratiekosten.

Een flink aantal van jullie heeft de registratiekosten al aan ons overgemaakt of het registratieformulier al opgestuurd. Die betalen nu dubbel en moeten alles weer opnieuw invullen. Wij kunnen dat op dit moment niet veranderen. Maar wij weten precies wie er al heeft betaald. Je krijgt het geld later terug of wij regelen korting op een volgende aanmelding. 

Pitboxen

Helaas is het nog niet mogelijk een pit box via de website te bestellen, daar kun je een mailtje over sturen. Een aantal van jullie deden dit al.

Wil je heeeeeeeel graag contant betalen?

Met corona willen wij dat liever niet. Maar als het echt niet anders kan: bestel dan nog geen training dag maar registreer je alleen via de webshop (button rechtsboven inloggen/registreren). Stuur ons vervolgens een mailtje met je mailadres of de gebruikersnaam waarmee je je hebt geregistreerd. (info@dnrtshop.nl). Wij geven je dan 'toestemming' om ook te kiezen voor contante betaling. En je neemt vervolgens een (verpakt) zakje drop mee voor in de drop pot. (Die we deze keer nog thuis laten.)

Ben je student?

Ook hier geldt: bestel dan nog geen training dag maar registreer je alleen via de webshop (button rechtsboven inloggen/registreren). Stuur ons vervolgens een mailtje met je mailadres of de gebruikersnaam waarmee je je hebt geregistreerd. En wij zorgen dat je voor studententarief kan deelnemen.

De afwikkeling van de inschrijving en de technische keuring vindt plaats in pit box 1 en 2.  Op 20 juni vanaf 7.00 uur in de ochtend. Op het circuit aankomen op de 19e kan vanaf 18.00 uur. Inschrijven op vrijdagavond is niet mogelijk.

In verband met het samen rijden van de Mazda’s en Westfields hebben we besloten deze keer geen Formule Auto’s uit te nodigen.

Voor de deelnemers van 21 juni Auto’s A, zullen wij op zaterdagavond tussen 18.00 en 19.00 uur aanwezig zijn in pit box 1 en 2.

Wij moeten voor het evenement de namen van de personen die naar het circuit komen doorgeven, per deelnemer zijn 3 personen toegestaan. Wil je dus de namen z.s.m. doorgeven.

Er mogen 2 auto’s in een pit box staan met in totaal 8 personen (dus 4 per auto).

Een geldige 2020 licentie is ook vereist.

Wellicht ten overvloede melden wij nog dat instructeurs of passagiers niet zijn toegestaan.

Wij verzoeken je de vrijwaringclausule, die je hierbij aantreft in te vullen en na ondertekening (thuis) bij ons in te leveren, daarna krijg je een polsbandje, zodat bekend is dat je hebt getekend.

De briefing geldig voor het jaar 2020 krijg je uitgereikt.  Ook de briefing voor de training dagen krijg je uitgereikt.

Wij zullen gebruik maken van de inschrijfbriefjes, welke bestemd waren voor de Paasraces, want je weet: ”Weggooien is zonde”. Meld je met dit briefje bij de keuring, maar ook hier geldt, hou afstand, ook als je buiten even moet wachten.

Lees ook nog even de Corona regels door in de Knaf Nieuwsbrief, die jullie hebben ontvangen.

Nog een dringend verzoek om alle niet race-auto’s niet op de paddock te plaatsen. Er zal iemand bij de tunnel staan om dit te begeleiden, ook bij de slagboom tussen Paddock 2 en 1. We moeten voorkomen dat het te vol loopt, want denk aan de 1½ meter regel !!!!.

Wij hebben er zin in, ondanks dat het anders gaat, dan we gewend waren.

Groeten,

Stichting D.N.R.T.


«   »