Westfield proberen? Kom naar Assen op 21 oktober

Gepubliceerd op 30 september 2022 om 17:02

Misschien wel de leukste cup van Nederland organiseert op 21 oktober een testdag op het TT Circuit. Het ideale moment voor (aankomende) licentiehouders die plannen aan ‘t maken zijn voor 2023!

 

De Westfield Cup strijkt neer op het TT Circuit van Assen in de middag van 21 oktober. Om even het geheugen op te frissen: de Westfield Cup is ‘puur’ racen, met een racewagen gebaseerd op de aloude Seven: 185 pk bij maar 570 kg. Helm in de open lucht, achterwerk praktisch op het asfalt. Geweldige races met een groot startveld (25+). De Cup doet 8 evenementen per jaar (kwalificatie en 3 races per evenement), waarvan minimaal 1 in het buitenland. 

 

De Westfield Cup is in meerdere opzichten bijzonder. Bijvoorbeeld: wie op pole staat, geeft zijn data af. De door de Cup gesponsorde data-analist laat vervolgens aan de rest van het veld zien waar je tijd kan winnen. Daarmee kan elke rijder zich verbeteren en blijft het veld bij elkaar. Naast racen is er ook tijd voor gezelligheid bij de Westfields: samen lunchen, een biertje en soms een bbq. Lees hier meer: iedereen maximaal plezier!

 

Inschrijven voor de testdag kan via http://bit.ly/2JyE3oH. 

Of stuur een mailtje aan voorzitter Sander Dullaart: sander@dullaart.com. 

 

Tijdens de testdag zijn rijders en preparateurs aanwezig om alle vragen te beantwoorden. Wat moet je doen om in te stappen in deze race serie? Wat zijn ongeveer de budgetten? Waar rijdt de Cup? Klik hier voor een ‘informatiepakket voor nieuwe coureurs‘.


«   »