Rijdersplaatsen in de Supercarchallenge of in de 24h van .....

In deze rubriek kunnen particulieren gratis een rubrieksadvertentie plaatsen.

Wilt u zelf een advertentie wilt plaatsen, klik dan op de knop hieronder.


Prijs: N.o.t.k.
Deze advertentie is op 13 dec 2017 ingestuurd door Spirit Racing te Twisk
 
Rijdersplaatsen beschikbaar bij Spirit Racing. Voor seizoen 2018 is Spirit Racing weer op zoek naar rijders die willen gaan uitkomen in de races die worden georganiseerd door de Super Car Challenge of de 24 en 12H races bij Creventic. Spirit Racing is al meer dan 20 jaar actief in de autosport en kan in 2018 met 4 auto's aan de start komen in bovenstaande klasses. Heb je aantoonbare rijderservaring, voldoende budget vermeerderd met de juiste mentaliteit dan verzoeken we je te reageren op onze advertentie.

E-mail deze adverteerder
Vul hieronder uw gegevens in, klik vervolgens op verzenden.


Vul de beveiligingscode in zoals die hierboven staat afgebeeld
   

Onze Partners

DNRT Uitslagen
Interstate
OCA
OCA
START
RSZ
RSZ
Laatst geplaatste advertentie
Officiële Adidas Raceoverall - Nieuwstaat - Ongeveer maat 48
Officiële Adidas Climacool raceoverall van het team RAM Racing. Door het team gebruikt tijdens hun seizoen met Ferrari in het 2014 World Endurance Championship en de 24 Uur van Le Mans.

De overall is custom made voor hun coureurs, maar komt ongeveer overeen met maat 48 van de 'standaardmaten' van deze overall. Ik ben zelf 1.85m en 73KG en mij is hij vooral iets te kort en net iets te smal. Denk dat hij iemand van 1.75m à 1.80m met een slank/normaal postuur prima zou passen.

Deze overall is in werkelijk fantastische staat; het is niet te zien dat deze overall gebruikt is, geen vlekje te bekennen!

Overall is nog steeds goedgekeurd om mee te rac...
» lees verder