Endurance 2019

WAT ENDURANCE-RACEN ZO LEUK MAAKT

Yeah, laten we eens met een heel team gaan racen! Gaan we dat dan met één set banden redden? Hoe gaan we om met Code 60? Is onze auto wel betrouwbaar genoeg? Wie gaat er starten, en wie finishen? Hoe voeren we de o-zo-belangrijke pitstops uit? Allemaal zaken die ertoe doen bij een Endurance-race. Maar denk er goed aan: succes kun je ook behalen zonder voorin te eindigen. Want gezelligheid is ook niet onbelangrijk en bovendien een zekerheid bij de DNRT.

Dit kan je allemaal vanaf volgende maand in de praktijk gaan brengen, want dan gaat het DNRT Endurance-seizoen weer van start.  

Hooggeerd publiek, dames en heren! Hierbij presenteert de DNRT u op respectievelijk 2 juni, 21 juli en 21 september de 6 uur, de 10 uur en de 8 uur van Zandvoort!

Voor het bizar lage inschrijfgeld van € 1.950 voor alle drie de Endurance-races samen, krijgt je team niet minder dan 28 uur race-tijd. Dat is (even goed lezen) nog geen € 70 per race-uur! Natuurlijk kun je ook aan één of twee van deze races deelnemen. Maar wees er in elk geval met je inschrijving op tijd bij want vol = vol. En dat zou dit jaar zo maar eens het geval kunnen zijn!

Je kunt ons uiteraard op alle Social Media volgen.

NORMAL CARS – NORMAL PEOPLE – NORMAL BUDGET

Onze Partners

DNRT Uitslagen
Interstate
OCA
OCA
START
RSZ
EPC
Laatst geplaatste advertentie
Gezocht Renault Clio Cup velgen 17”
Te koop gevraagd Renault Clio Cup velgen 17” liefst wit » lees verder