Endurance 2017

WAT ENDURANCE-RACEN ZO LEUK MAAKT

Yeah, laten we eens met een heel team gaan racen! Gaan we dat dan met één set banden redden? Hoe gaan we om met Code 60? Is onze auto wel betrouwbaar genoeg? Wie gaat er starten, en wie finishen? Hoe voeren we de o-zo-belangrijke pitstops uit? Allemaal zaken die ertoe doen bij een Endurance-race. Maar denk er goed aan: succes kan je ook behalen zonder voorin te eindigen. Want gezelligheid is ook niet onbelangrijk, en bovendien een zekerheid bij de DNRT.

Dit kan je allemaal vanaf volgende maand in de praktijk brengen, want dan gaat het DNRT Endurance-seizoen weer van start.  

Hooggeacht publiek, dames en heren! Hierbij presenteert de DNRT op respectievelijk 11 juni, 16 juli en 15 oktober u de 6 Uren, 12 Uren en 10 Uren van Zandvoort!

Voor het bizar lage inschrijfgeld van € 1.950 voor alle drie de Endurance-races samen krijgt je team niet minder dan 28 uur race-tijd. Dat is (even goed lezen) nog geen € 70 per race-uur! Natuurlijk kan je ook aan één of twee van deze races deelnemen. Maar wees er in elk geval met je inschrijving op tijd bij want vol = vol. En dat zou dit jaar zo maar eens raak kunnen zijn!

Je kunt ons op alle Social Media volgen.

NORMAL CARS – NORMAL PEOPLE – NORMAL BUDGET

Onze Partners

DNRT Uitslagen
Interstate
OCA
OCA
START
RSZ
RSZ
Laatst geplaatste advertentie
bus met tent
te koop bova Futura FHD 12 daf motor 280 pk bj 1989
met airco toilet 4 tv's uit gebreide geluid installatie luxe stoelen rond zit generator 220V satelliet .
grote voor tent 11x5 meter met kunststof vloer .
12500 euro ex btw
voor meer info of meer foto's
Erik 0651175630
Toon 0651326940

» lees verder