Endurance 2018


WAT ENDURANCE-RACEN ZO LEUK MAAKT

Yeah, laten we eens met een heel team gaan racen! Gaan we dat dan met één set banden redden? Hoe gaan we om met Code 60? Is onze auto wel betrouwbaar genoeg? Wie gaat er starten, en wie finishen? Hoe voeren we de o-zo-belangrijke pitstops uit? Allemaal zaken die ertoe doen bij een Endurance-race. Maar denk er goed aan: succes kan je ook behalen zonder voorin te eindigen. Want gezelligheid is ook niet onbelangrijk, en bovendien een zekerheid bij de DNRT.

Dit kan je allemaal vanaf volgende maand in de praktijk brengen, want dan gaat het DNRT Endurance-seizoen weer van start.  

Hooggeacht publiek, dames en heren! Hierbij presenteert de DNRT op respectievelijk 11 juni, 16 juli en 15 oktober u de 6 Uren, 12 Uren en 10 Uren van Zandvoort!

Voor het bizar lage inschrijfgeld van € 1.950 voor alle drie de Endurance-races samen krijgt je team niet minder dan 28 uur race-tijd. Dat is (even goed lezen) nog geen € 70 per race-uur! Natuurlijk kan je ook aan één of twee van deze races deelnemen. Maar wees er in elk geval met je inschrijving op tijd bij want vol = vol. En dat zou dit jaar zo maar eens raak kunnen zijn!

Je kunt ons op alle Social Media volgen.

NORMAL CARS – NORMAL PEOPLE – NORMAL BUDGET

Onze Partners

DNRT Uitslagen
Interstate
OCA
OCA
START
RSZ
RSZ
Laatst geplaatste advertentie
Peugeot 206 Cup bij MF Racing BELACHELIJK BETAALBAAR!
Nog 2 auto's vrij binnen ons team voor Arrive and Drive. MF Racing is het grootste team binnen de 206 GTI Cup. De auto's zijn voorzien van een mooie strak gespoten blauwe kleur en staan er gewoon punt gaaf bij wat het ook weer aantrekkelijk kan maken voor eventuele sponsoren. Want ook dat mag u zelf invullen en uw eigen reclame op onze auto's plakken. Tevens hebben we ook nog plaats voor mensen met een eigen auto die graag ondersteuning op het circuit willen.

Wij hanteren scherpe prijzen!!

Informeer naar de mogelijkheden!

0636120909 of info@mfracing.n
» lees verder