Conrad Mazda MaX5 Cup

Het MaX5 Racing Kampioenschap, met de Mazda MX-5 1.6 NA.
De MX-5: naast ’s werelds best verkochte cabrio is het ook een zeer capabele racer als je hem het circuit op stuurt. In landen als Japan, de VS en Groot Brittanie wordt er al jaren geracet met deze zeer sportieve roadster.
Close competition, betrouwbaarheid en vooral veel plezier is wat deze formule tot een succes maakt. Opgestart als een instap klasse kampioenschap is racen met de MaX5 betaalbaar. De auto’s zijn goedkoop aan te schaffen en er zijn voldoende onderdelen verkrijgbaar voor onderhoud. Het technische reglement van de serie staat weinig modificaties toe en een aantal serie specifieke onderdelen zoals dempers en banden zorgen voor de close competition.
Het kampioenschap en technisch reglement is gebaseerd op de Engelse Ma5daracing en MaX5 kampioenschappen dus coureurs uit europa en Engeland kunnen aan beide competities deelnemen. Het Nederlandse MaX5 kampioenschap zal bestaan uit sprint en endurance races vaak gecombineerd op 1 competitie dag. Dit type races geeft de coureurs veel tijd op het circuit en het geeft teams de optie om een tweede rijder in te zetten zodat de kosten verdeelt kunnen worden.
Voor meer informatie: www.max5racing.nl

Foto's: Thomas Bakker

Onze Partners

DNRT Uitslagen
Interstate
OCA
OCA
START
RSZ
RSZ
Laatst geplaatste advertentie
bus met tent
te koop bova Futura FHD 12 daf motor 280 pk bj 1989
met airco toilet 4 tv's uit gebreide geluid installatie luxe stoelen rond zit generator 220V satelliet .
grote voor tent 11x5 meter met kunststof vloer .
12500 euro ex btw
voor meer info of meer foto's
Erik 0651175630
Toon 0651326940

» lees verder