BMW Compact Cup

De BMW Compact Cup behoort tot de leukste raceklasse’s van het DNRT. De Compact Cup bestaat al meerdere jaren en kent gelukkig weer een groeiend startveld van ervaren en beginnende coureurs. De BMW 318 TI Compact is een geweldige auto voor het circuit mede door de perfecte gewichtsverdeling in combinatie met achterwielaandrijving. Ook is de auto zeer betrouwbaar, zelfs onder de zware omstandigheden zoals de 6 en 12 uurs races. De coureurs van de BMW Compact Cup vormen een enthousiaste en gezellige groep raceliefhebbers waar ook nieuwe leden zich snel thuis zullen voelen.

Raceauto
Bent u helemaal over stag en zou u direct een auto willen aanschaffen, dan kan dat! Het is mogelijk een goede pre-owned Cup auto te kopen rond de € 8000,-. Neem contact op met de Cup coördinator Vivienne Geuzebroek (vivienne@hansweijs.com) zij zal u verder helpen.

Lijkt het u geweldig om weer eens te proeven aan het racen, maar zou u graag eerst een auto huren, ook dit is mogelijk bij de BMW Compact Cup. U kunt hiervoor ook contact opnemen met de Cup coördinator, of een van de volgende adressen:

Lijkt het u geweldig om zelf een race auto te bouwen, ook dit behoort tot de mogelijkheden. Hiervoor is een E36 BMW 318 TI Compact nodig met bouwjaar 1996 tot 2000 voorzien van een M44 motor. Een tweedehands BMW 318 TI Compact kost zo tussen de € 750,- en € 1000,-. Om u niet alles zelf uit te laten zoeken is er vanuit de Cup een speciale Cup-kit samengesteld om de straat auto race klaar te maken. De Cup-kit zal op een totaal bedrag uitkomen van rond de € 5000,-.

Contact
Het is altijd mogelijk eens langs te komen bij een DNRT event, de entree is meestal gratis en wij verzorgen een kopje koffie voor u bij de pitboxen met de BMW Compact Cup auto’s. Zo kunt u eens op uw gemak om een paar auto’s heen lopen, vragen stellen of gewoon genieten van de sfeer die er hangt op een race dag. Wij zien u tegemoet! Ook is het mogelijk contact op te nemen met onze Cup coördinator Vivienne Geuzebroek door een mail te sturen naar: vivienne@hansweijs.com of www.b18cup.nl
 

Onze Partners

DNRT Uitslagen
Interstate
OCA
OCA
START
RSZ
RSZ
Laatst geplaatste advertentie
4x Regenbanden Dunlop 200/580 R15 inc. velgen
Set van 4 regenbanden op Borbet velgen.

Banden merk Dunlop, SP Sport, maat 200/580. Zijn 2 regenraces (24 laps) gebruikt.

Velgen van Borbet, 15 inch, et 25, j7, 4 gaats. Zitten wat gebruikssporen op maar wel recht.
» lees verder