Zondag 15 oktober | Endurance 10h | Zandvoort

Geplaatst op 17 september 2017 | 15:08

Nog precies een maand tot alweer de laatste Endurance race van het seizoen

Voor normale mensen, normale auto’s en een normaal budget (lees: €700,- voor de complete 10-uurs race). Tijd om eens even door de voorlopige deelnemerslijst te bladeren op zoek naar een paar opvallende deelnemers! De afgelopen race telden 30 team’s en daar willen we natuurlijk overheen. Een extra motivatie kan zijn dat het een goed speerpunt is voor een mooie Endurance kalender voor volgend jaar natuurlijk.
 
 
Vink Motorsport, de ster van de afgelopen race is er natuurlijk weer bij. Wat een plaatje van een wagen is het toch! Is dit niet hoe BMW de wagen bedoeld heeft voor het circuit? Hun winst van de afgelopen 12 uur ging niet vanzelf. Een lange tijd was er niets te zeggen van de winnaar in wording, want wat schommelde het in de tussenstanden! Uniek leek het te worden dat een koppelteam er met de overall winst vandoor leek te gaan. Maar Vink Motorsport was het die er op het laatste moment toch nog een stokje voor wist te steken en de langste race van het jaar op Circuitpark Zandvoort op hun naam wisten te schrijven. Wat een heerlijke manier om zo de geschiedenisboeken in te gaan.
 
 
Gelukkig heeft Hakan Sari de Toyota weer op orde. Over plaatjes van auto’s gesproken… Een unieke auto die gek genoeg nooit ergens als cup de autosportscène heeft weten te veroveren. Het is aan hun om te bewijzen dat het aan de auto niet zal liggen! Grote afwezige is natuurlijk Bart Wubben met zijn team. Maar daar hebben ze een goede reden voor. Meneer Wubben zit dit weekend in Amerika, waar hij de winst van de ‘Shoot-out’ van de Mazda Cup gaat inlossen. Op Laguna Seca doet hij mee met de World Series van Mazda, in het nieuwe type MX5. Vooruit, het is geoorloofd. Namens de voltallige organisatie van de DNRT: Veel succes Bart!
 
 
Wie er wel weer bij zijn is het Team Golden Tree. Met hun Alfa hadden ze een hoop tegenslagen te verwerken. Maar ze weten van geen ophouden. Eens moet het lukken, eens moet de pechduivel ze niet meer kunnen bijhouden. En dan de koppelteams! Heel-veel koppelteams. Maar het is dan ook de ideale mogelijkheid je cup-auto nog eventjes voor de winterstalling uit te laten, het laatste vermogen er uit te knijpen en de handschoen nog één keer op te pakken. Wij hebben er zin in. We hopen op een prachtig divers veld waarmee we nog één keer heel lang los kunnen op Circuitpark Zandvoort. Inschrijving is voor iedereen €700,- en toegang voor bezoekers en een onbeperkt aantal teamleden is vrij.
 
Be there!
 

Onze Partners

DNRT Uitslagen
Interstate
OCA
OCA
START
RSZ
EPC
Laatst geplaatste advertentie
Peugeot 206 2.0 GTI voor Cup of Tuning
Hierbij biedt ik mijn 206 aan voor de 206 Cup of voor een tuning project.
Bouwjaar 2002
Apk tot Maart 2020
Geen Airco dus een goede basis voor de Cup.
» lees verder