Zaterdag 5 augustus | Formule V - Auto's A/B | Zandvoort | SRW

Geplaatst op 5 augustus 2017 | 21:00

Vandaag was wederom een heerlijke racedag.

Er gebeurde zowel erg gave dingen als mindere. Een Porsche in de brand en een ander in de muur. Dat zijn niet de dingen die we hopen te zien en zeker niet wat we van ze gewend zijn. Zonde van de dikke wagens want we zien ze zo graag! Tof was wel dat Aart Bosman de grens van de 1.50 min. doorbrak als snelste Porsche van dit weekend. Gefeliciteerd!

Wat ook wel weer leuk was, over snelle Porsche chauffeurs gesproken, is het avontuur van Jaap Van Lagen die een gastrace bij de SLK's reed. Jeb, hij won in een goede auto. Maar niemand werd zoek gereden. Ook hier hebben de heren aardig uitgevonden hoe ze hard moeten gaan. Bedankt voor het optreden vandaag Jaap! Check onze (of zijn) Facebook pagina voor mooie onboardfilms van hem. Rust is alles.

De triple van Wouter Sonderwal was erg gaaf. De overstap vanuit de Mazda Cup bevalt hem schijnbaar uitermate goed. In de Mazda sterk, in de B18 sterkst!

Joshua Kreuger was de man die de E30 cup vandaag overrulled met 20 seconden voorsprong na de 50 minuten race. De tol die je er voor betaald is wel dat je relatief saai alleen rijd, want wat werd er close gevochten achter hem!

Hetzelfde kon je zeggen over Sieger Veenstra met zijn dikke Alfa 155. Publiekstrekker eerste klas met een prachtige wagen.

Theo Knoop maakte in de Volvo cup weer een hoop goed waarbij het toch jammer is maar krap 10 auto's te zien starten. Waar zijn de andere wagens gebleven? Feest nummer eerste klas om in te rijden!

Kortom, top dagje Zandvoort weer. Morgen nog eentje!!!

Voor alle resultaten, maar ook snelste ronden, sectortijden en andere data kunt u terecht op www.raceresults.nu

Tot morgen.

Tekst: Timo Wagenaar Hummelinck
Foto's: TNA-Fotografie

Onze Partners

DNRT Uitslagen
Interstate
OCA
OCA
START
RSZ
EPC
Laatst geplaatste advertentie
Peugeot 206 2.0 GTI voor Cup of Tuning
Hierbij biedt ik mijn 206 aan voor de 206 Cup of voor een tuning project.
Bouwjaar 2002
Apk tot Maart 2020
Geen Airco dus een goede basis voor de Cup.
» lees verder