Wordt het de 'Final 4', de 'OCA-testdag' of het 'Race Car Event' dit weekend???

Geplaatst op 1 maart 2017 | 20:34

Warming up voor dit seizoen, voor iedereen prijs dit weekend!

Het wordt weer een druk weekend. Zaterdag de Final 4, altijd een knaller van een evenement op ons eigen CPZ. Er zit een record aantal inschrijvingen aan te komen! Dikke wagens, gratis te bezoeken evenement, moet je eigenlijk gewoon bij zijn.
 
Zondag gaan we hopelijk massaal los op de OCA dag. Onze helden worden wederom getraind hoe te handelen bij een ongeluk, brand, of zelfs opstootjes tussen irritante coureurs. Ik kan uit eigen ervaring zeggen dat het erg vermakelijk is 8 keer op een dag te mogen verongelukken zonder verdere gevolgen. En er is meer, meer dan genoeg rijtijd!
 
Mocht je auto nog niet klaar zijn, geen punt! Kun je ook bij www.racecarevent.nl terecht ter promotie van je sponsoren. Een autosport evenement in Boxtel met enorm uiteenlopende bolides en een feest er om heen!
 
Hoe dan ook; fijn autosportief-minded weekend!

 

Onze Partners

DNRT Uitslagen
Interstate
OCA
OCA
START
RSZ
RSZ
Laatst geplaatste advertentie
Peugeot 206 Cup bij MF Racing BELACHELIJK BETAALBAAR!
Nog 2 auto's vrij binnen ons team voor Arrive and Drive. MF Racing is het grootste team binnen de 206 GTI Cup. De auto's zijn voorzien van een mooie strak gespoten blauwe kleur en staan er gewoon punt gaaf bij wat het ook weer aantrekkelijk kan maken voor eventuele sponsoren. Want ook dat mag u zelf invullen en uw eigen reclame op onze auto's plakken. Tevens hebben we ook nog plaats voor mensen met een eigen auto die graag ondersteuning op het circuit willen.

Wij hanteren scherpe prijzen!!

Informeer naar de mogelijkheden!

0636120909 of info@mfracing.n
» lees verder