Wordt het de 'Final 4', de 'OCA-testdag' of het 'Race Car Event' dit weekend???

Geplaatst op 1 maart 2017 | 20:34

Warming up voor dit seizoen, voor iedereen prijs dit weekend!

Het wordt weer een druk weekend. Zaterdag de Final 4, altijd een knaller van een evenement op ons eigen CPZ. Er zit een record aantal inschrijvingen aan te komen! Dikke wagens, gratis te bezoeken evenement, moet je eigenlijk gewoon bij zijn.
 
Zondag gaan we hopelijk massaal los op de OCA dag. Onze helden worden wederom getraind hoe te handelen bij een ongeluk, brand, of zelfs opstootjes tussen irritante coureurs. Ik kan uit eigen ervaring zeggen dat het erg vermakelijk is 8 keer op een dag te mogen verongelukken zonder verdere gevolgen. En er is meer, meer dan genoeg rijtijd!
 
Mocht je auto nog niet klaar zijn, geen punt! Kun je ook bij www.racecarevent.nl terecht ter promotie van je sponsoren. Een autosport evenement in Boxtel met enorm uiteenlopende bolides en een feest er om heen!
 
Hoe dan ook; fijn autosportief-minded weekend!

 

Onze Partners

DNRT Uitslagen
Interstate
OCA
OCA
START
RSZ
RSZ
Laatst geplaatste advertentie
Raceauto stalling 20 min van Zandvoort
Vanaf 1 november beschikbaar: Raceauto stalling in ons nieuwe pand in Beverwijk! €125 p.m.

Vanaf 1 november hebben wij met ons raceteam een nieuw garagepand in Beverwijk (20 min van Zandvoort). Naast onze eigen raceauto's hebben wij nog ruimte voor één of twee raceauto's.

Ben jij nog opzoek naar een ruimte voor onderhoud/stalling voor jouw race/trackday auto? Stuur ons dan even een privé berichtje! Ook bieden wij de mogelijkheid tot het onderhouden van jouw race/trackday auto!
» lees verder