WILLEM VRIEND SLAAT TERUG.

Geplaatst op 4 juli 2018 | 22:12

WESTFIELD CUP AGAINST CANCER, EVENEMENT 3. Circuit Zandvoort, 24 JUNI 2018

Het derde evenement van de 2018 Westfield Cup Against Cancer is gewonnen door Willem Vriend (MB Motorsport) voor Ronald Lenters (MB) en Mark Jobst, in een evenement dat mogelijk gemaakt wordt door Van Wezel Accountants met ANAC Carwash als podiumsponsor.

Zesentwintig Westfields traden aan voor de tijdtraining. Jarno Iprenburg pakte de pole in een sessie die voornamelijk onder code 60 werd verreden. Ronald Lenters en Willem Vriend waren resp. tweede en derde.

In de eerste race kon Iprenburg door een misverstand niet profiteren. Lang ging Lenters aan de leiding, maar vroeg daarbij teveel van de banden, waardoor Vriend hem passeerde. Lenters verloor nog meer terrein, want Vriend won voor Rainer von Klier en Jorn Boertien.

De tweede race werd gekenmerkt door de Code 60. Vriend had de kopstart voor Lenters, maar tot een duel kwam het niet. Na zes ronden werd de race afgebroken met een code rood, wat Vriend de overwinning opleverde voor Lenters en Mark Jobst.

De derde race was een solorit voor Vriend. Bij de start zat Lenters in de buurt, maar al snel nestelde Boertien zich op de tweede plaats en ging het duel om plek drie tussen Lenters en Lex Peters. Vriend won voor Boertien en Lenters.

De algehele zege was voor Vriend met Lenters op plek twee en Jobst als derde. Boertien, Peters en John Hoogland maakten de top zes vol. In het klassement leidt Lenters nog, voor Vriend en Peters.

Het volgende evenement van de Westfield Cup Against Cancer is 6 en 7 juli op Spa-Francorchamps.

Onze Partners

DNRT Uitslagen
Interstate
OCA
OCA
START
RSZ
EPC
Laatst geplaatste advertentie
Racevelgen Mercedes SLK cup
Prachtige velgen voor iedere raceauto met de Mercedes steek van 5x112.

De Et waarde is 42
Velgen zijn als nieuw, nooit gebruikt.
» lees verder