Wie schrijft, blijft, en krijgt!

Geplaatst op 28 mei 2016 | 22:24

Persoonlijke raceverslagen op DNRT.nl en prachtige foto's. Ze liggen binnen handbereik!

Wat was het weer een knaller van een evenement op Zolder! En wat had iedereen het naar zijn zin. Veel nieuwe rijders die hier voor het eerst reden en wat ging dat allemaal lekker. Ook gebeurde er wel eens een dingetje op of naast de baan. Een schuiver, met een enkele keer met schade. Een Sierra die het opeens donders goed deed. Een nieuwe, onwijs mooie Ibiza van UGX, uw reporter, die een van zijn mooiste gevechten ooit had met Melroy Heemskerk, de Porsche 944 cup, ook hier met dikke velden, een spectaculaire spin van een prachtige Yaris, ga zo maar door.

Nu zouden wij heel graag deze avonturen op schrift willen krijgen voor de website. Verhalen hoe jullie het zelf ervaren hebben. Niet alleen winnaars, maar juist ook mensen die iets te vertellen hebben. Want het hoeft niet altijd goed te gaan om bij te blijven. Vaak gebeurd er in de achterhoede veel waar je maar weinig van mee krijgt.

Daarnaast kan het potentiële nieuwe rijders enthousiasmeren. Hoe gaaf is het om te racen?! Wat voor een avonturen beleef je allemaal? Probeer ze te voeden, verleid ze ook te komen racen, want dit mag toch niemand onthouden worden zeker?! En wat denk je van je sponsors? Dit wil je!

Maar helaas, de verhalen die wij toegestuurd krijgen zijn nihil. Dus we proberen het nog een keer:

Stuur je recente raceverslag toe naar info@timowh.com en ontvang prachtige foto's van Thomas, Nils en Alwin Bakker (TNA-Fotografie.nl)! Van je wedstrijd wel te verstaan...

Onze Partners

DNRT Uitslagen
Interstate
OCA
OCA
START
RSZ
EPC
Laatst geplaatste advertentie
i-com radio set
complete set. batterij in goede conditie. Alle kabels aanwezig. » lees verder