Wegens succes op herhaling: meerijdag 11 oktober

Geplaatst op 26 september 2019 | 22:24

Vorig jaar heeft de BMW Compact Cup een tweetal meerijdagen georganiseerd.

Op die dagen hebben een groep geinteresseerden een aantal snelle ronden meegereden over circuit Zandvoort en zonder uitzondering was iedereen verrast over de snelheid, de remkracht en de bochtsnelheden van de BMW Compact cupwagen. Een aantal van deze meerijders was zó enthousiast dat ze inmiddels meerijden in de Cup met hun eigen auto. Een paar anderen zijn bezig een auto op te bouwen. 

Vanwege dit succes willen we graag weer iedereen die serieuze interesse heeft op 11 oktober kostenloos de gelegenheid geven deze zeer betaalbare sensatie van de BMW Compact op het circuit te ervaren. Tegelijkertijd willen we onze gasten laten proeven van de gezelligheid en toegankelijkheid van onze Cup. 

Dus... ben je nieuwsgierig naar wat zo’n auto kan op het circuit, en twijfel je nog of de BMW Compact Cup iets voor je is? Stuur dan even een mail naar bmwcompactcup@gmail.com

Onze Partners

DNRT Uitslagen
Interstate
OCA
OCA
START
RSZ
EPC
Laatst geplaatste advertentie
Bmw 528i touring 1999
Te koop,
BMW e39 528i touring met nivieau-regeling en airco die werken. Leder trekhaak schuifdak benzine, Ideale trekauto voor race trailer. Bijtellingsvriendelijk (1999)
prijs 950,- euro
Tel.0641236696
» lees verder