WAT ENDURANCE-RACEN ZO LEUK MAAKT

Geplaatst op 22 april 2017 | 10:47

Yeah, laten we eens met een heel team gaan racen!

Gaan we dat dan met één set banden redden? Hoe gaan we om met Code 60? Is onze auto wel betrouwbaar genoeg? Wie gaat er starten, en wie finishen? Hoe voeren we de o-zo-belangrijke pitstops uit? Allemaal zaken die ertoe doen bij een Endurance-race. Maar denk er goed aan: succes kan je ook behalen zonder voorin te eindigen. Want gezelligheid is ook niet onbelangrijk, en bovendien een zekerheid bij de DNRT.

Dit kan je allemaal vanaf volgende maand in de praktijk brengen, want dan gaat het DNRT Endurance-seizoen weer van start.  

Hooggeacht publiek, dames en heren! Hierbij presenteert de DNRT op respectievelijk 11 juni, 16 juli en 15 oktober u de 6 Uren, 12 Uren en 10 Uren van Zandvoort!

Voor het bizar lage inschrijfgeld van € 1.950 voor alle drie de Endurance-races samen krijgt je team niet minder dan 28 uur race-tijd. Dat is (even goed lezen) nog geen € 70 per race-uur! Natuurlijk kan je ook aan één of twee van deze races deelnemen. Maar wees er in elk geval met je inschrijving op tijd bij want vol = vol. En dat zou dit jaar zo maar eens raak kunnen zijn!

Check voor meer info www.dnrt.nl. Je kunt ons op alle Social Media volgen. 

NORMAL CARS – NORMAL PEOPLE – NORMAL BUDGET

Onze Partners

DNRT Uitslagen
Interstate
OCA
OCA
START
RSZ
EPC
Laatst geplaatste advertentie
i-com radio set
complete set. batterij in goede conditie. Alle kabels aanwezig. » lees verder