Vrijdag 14 oktober snelle taxiritten gezocht!

Geplaatst op 5 oktober 2016 | 19:18

Volwassen mensen mee het circuit op nemen en nog benzinegeld krijgen ook! Allemaal voor het Emma Kinderziekenhuis.

Geachte dames en heren coureurs,


Er komen ons wel vaker goede acties voorbij, maar eentje waarbij je kosteloos en zelfs nog met vergoeding voor brandstof taxiritten mag rijden op het circuit is toch de moeite waard voor een mailing.

Het gaat om het event Emma Fund Racing. Op vrijdag 14 oktober. Jazeker, de dag voor de eerste DNRT dag van dat weekend. Daan Stots (bekend van Autosportinfo.com) trekt de kar en met zijn allen proberen we zo veel geld als mogelijk op te halen voor het Emma Kinderziekenhuis. Daarom hebben bedrijven zich in kunnen kopen voor een dag vol autosport, met als absolute knaller (vinden wij zelf…) meerijden met echte raceauto’s! De inkomsten, komen na aftrek van onkosten waaronder ook júllie verstookte benzine, ten goede aan Stichting Steun Emma Kinderziekenhuis AMC.

Er worden dus rijders gezocht voor vrijdag 14 oktober die gasten rond willen rijden tijdens de volgende sessies. Let wel, het gaat dus om het meerijden van VOLWASSENEN, niet van zieke kinderen:

- 15 a 20 auto's van 15:00 tot 17:00 uur

- 15 a 20 auto's van 17:00 tot 19:00 uur

 

Omdat we zaterdag en zondag zelf met DNRT op het circuit onze finaleraces hebben, is het natuurlijk bij uitstek een geweldige kans om gratis eventjes de laatste puntjes op de ‘í’ te zetten. Direct na afloop kun je de technische keuring van de DNRT in, wat een weekend gaat het worden!


Voor meer informatie, zie www.emmafundracing.nl
Heb je vragen, of ben je zo slim je direct aan te melden, stuur dan een e-mail naar Daan Stots, info@autosportinfo.com


Alvast bedankt voor jullie inzet!

Onze Partners

DNRT Uitslagen
Interstate
OCA
OCA
START
RSZ
EPC
Laatst geplaatste advertentie
i-com radio set
complete set. batterij in goede conditie. Alle kabels aanwezig. » lees verder