Vink Motorsport wint de 12 uur van Zandvoort!!!

Geplaatst op 16 juli 2017 | 21:50

In het verleden hebben ze al vaker laten zien mee te doen voor de punten, maar vandaag was het hun dag!

 
Met hun prachtige BMW 320d waren ze het eerste team uit de koppelklasse (met de E30 startnummers 343-381-383-351) maar net voor. De finish was na 320 rondjes in dezelfde ronde, maar Vink Motorsport was vandaag het team wat uiteindelijk op het juiste moment vooraan kwam te rijden. En dat na volop wisselingen aan de leiding van de langste race van het jaar. Tevens wonnen ze vanzelfsprekend de SuperSport.
 
 
Het was Team Biesheuvel die met de DNRT Seat Ibiza wel heel ruim de Sportklasse wonnen. Sterke coureurs in een betrouwbare wagen onder het MDM Motorsport team. Ze konden dan ook niet voor minder gaan! Feitelijk kunnen ze dan ook niet onder een volgende deelname uit niet waar? Het wordt tijd voor meer vastigheid aldaar.
 
 
Bij de Toerklasse was het, hoe anders dan bij de Sport juist enorm spannend. De Mazda Endurance Challengers van Enjoy Racing klommen stapsgewijs rustig aan naar voren. Het pas was aan het eind van de race dat ze voorop kwamen te liggen, en er aan een dikke vette winst gedacht kon worden. Mits ze geen problemen zouden krijgen met de auto?
 
Tijdens de eerdere 6 uur leken ze al de betrouwbaarheid gevonden te hebben, en vandaag was hier de bevestiging van. Ze gaan dit jaar keihard voor het kampioenschap. En wat zou deze verdiend zijn! Zondag 15 oktober vindt de laatste DNRT Endurance race plaats. De 10 uur van Zandvoort. Hou de website in de gaten voor de puntenstand en nog veel, heel veel meer nieuws van wat er vandaag naar voren kwam. En anders zien we u graag op 4, 5 en 6 augustus tijdens ons jaarlijks Super Race Weekend op Circuitpark Zandvoort.
 
Tekst: Timo Wagenaar Hummelinck

Onze Partners

DNRT Uitslagen
Interstate
OCA
OCA
START
RSZ
EPC
Laatst geplaatste advertentie
i-com radio set
complete set. batterij in goede conditie. Alle kabels aanwezig. » lees verder