Vanaf dit jaar een eigen startveld

Geplaatst op 2 maart 2015 | 13:49

Porsche Only

In 2015 hebben we bij de DNRT een “Porsche only” veld. Wij rijden op de dagen van de B- klassen. Dus ook op dagen dat bijvoorbeeld de MX5 cup en de Westfield cup rijden. Het rijden in een Porsche only veld was een veelgekoesterde wens. Daarnaast is het fijn om niet met de SuperSports te hoeven starten. Dit zorgt er ook voor dat het niet meer nodig is om een internationale licentie te hebben als een rijder voor het eerst in de 944 CUP start.

Meer racen en minder trainen op wedstrijddagen
Vanaf dit jaar rijden we op een normale dag drie wedstrijden. De tijdtraining en kwalificatie worden samengevoegd. We zullen ook variëren in het wedstrijdformat. Zo zullen we op sommige dagen werken met een rollende start. Dit om onze gezamenlijke ervaring te vergroten. Tot slot voorzien we een uursrace met verplichte pitstop in de zomerrace van 9 augustus toe te voegen. Al deze wijzigingen maken het spannend en aantrekkelijk om te racen bij PCR!!!

Onze Partners

DNRT Uitslagen
Interstate
OCA
OCA
START
RSZ
EPC
Laatst geplaatste advertentie
E36 325i
Te koop nette en goede E36 325i non vanos. Auto heeft 45% sperr diff , schroefrolkooi , AST onderstel 2 weg instelbaar. Auto stuurt superstrak en is goed bijgehouden. Is de laatste 4 jaar gebruikt als trackday auto. Voor een kleine meerprijs zijn er nog een hoeveelheid reserveonderdelen te koop. Zoals remdelen, dynamo’s , motordelen en plaatwerk » lees verder