van der Heijden Autosport bouwt een nieuwer model Mazda voor de Endurance en gaat voor het kampioenschap!

Geplaatst op 1 februari 2018 | 20:32

Grote plannen uit deze hoek; De samenwerking met coureur Niels Jen wordt uitgebreid.

In de sprintseries van de Mazda MX5 cup zijn deze mannen al lang niet meer weg te denken. Movie-Michael heeft inmiddels een team van flinke omvang om zich heen gebouwd van vele auto's welke allemaal al ruim voor aanvang van het seizoen volbezet zijn. Alles-of-niet-Niels is een van die rijders. En in plaats van tegen elkaar, zullen ze nu ook met elkaar voor het teamkampioenschap gaan.

Maar ook de Endurance zal afgewerkt worden. Momenteel wordt er druk gebouwd aan een Mazda MX5 NB model, of wel, de opvolger van de cup-auto. Een dezer dagen verwachten we de eerste beelden hiervan.

Weetje van de dag; Ook deze auto is al bezet!

Onze Partners

DNRT Uitslagen
Interstate
OCA
OCA
START
RSZ
RSZ
Laatst geplaatste advertentie
Peugeot 206 Cup bij MF Racing BELACHELIJK BETAALBAAR!
Nog 2 auto's vrij binnen ons team voor Arrive and Drive. MF Racing is het grootste team binnen de 206 GTI Cup. De auto's zijn voorzien van een mooie strak gespoten blauwe kleur en staan er gewoon punt gaaf bij wat het ook weer aantrekkelijk kan maken voor eventuele sponsoren. Want ook dat mag u zelf invullen en uw eigen reclame op onze auto's plakken. Tevens hebben we ook nog plaats voor mensen met een eigen auto die graag ondersteuning op het circuit willen.

Wij hanteren scherpe prijzen!!

Informeer naar de mogelijkheden!

0636120909 of info@mfracing.n
» lees verder