UITNODIGING VOOR DINSDAG 28 MEI 2019

Geplaatst op 23 mei 2019 | 08:10

Als we naar het buitenland gaan dan voelt dat echt aan als vakantie.

Nu gaan we daarbij ook nog lekker racen en dat is dubbel. Zolder ligt in België en daar is de sfeer uiterst gemoedelijk en prettig.

Let op!! Voor 9.00 uur is er absolute motorstilte en mogen raceauto’s niet worden gestart. Duwen naar de keuring mag wel en slepen ook. Datzelfde geldt tijdens de middag pauze van 12.00-13.00 uur. Ook niet starten om warm te draaien. Gewoon pauze. Zo heeft ieder circuit weer zijn specialiteiten en met deze is goed te leven.

Geluid op Zolder wordt gemeten door een ambtenaar in functie. Aardige mensen, maar als hij meer dan 95.0 dB meet moet je tekenen dat je weet dat je in overtreding bent en bij de 2e keer kun je niet meer mee doen. Daar kunnen wij verder niets aan doen. De volledige tekst van het geluidartikel staat in het bijzonder reglement, reden om deze ook door te lezen. Dit tref je hier ook bij aan. Als je twijfelt aan het geluid van de auto, kun je beter kiezen voor onze geluid dag op 24 oktober 2019.

Inschrijven en keuren is mogelijk op 27 mei vanaf ongeveer 18.30 uur tot 20.30 uur. De inschrijving vindt plaats in het wedstrijdsecretariaat. De keuring is in pitbox 34/35. Wij hebben dan ook de pitboxsleutels.
De rijder briefing vindt plaats in de briefing room, trapje ongeveer in het midden van de paddock. Het tijdstip staat vermeld op het tijdschema.(zie bijlage).

In veel auto’s zijn 2 transponder houders aanwezig. Een vriendelijk verzoek om deze wel stevig te bevestigen. Bij een nieuw model houder, hoort een nieuw model transponder! Tapen aan de rolkooi is ook niet echt bevorderlijk voor het signaal naar de tijdwaarneming. Een sticker vaste transponder op de voorruit helpt ook bij het weer uithalen van de transponders.

De prijs van de boxen is € 95.-- en € 100.--- euro borg. (als het kan graag gepast betalen).

Kijk nog even na of je het registratieformulier hebt ingevuld en het registratiegeld hebt betaald. Zie hier voor het tijdschema en bijzonder reglement. Mocht je nog een hotel zoeken is: De Soetewey is aan te bevelen.

Tot 27/28 mei aanstaande!

Succes en groeten,
Stichting DNRT

Onze Partners

DNRT Uitslagen
Interstate
OCA
OCA
START
RSZ
EPC
Laatst geplaatste advertentie
Peugeot 206 GTI racer
Vindt u de 206 GTI CUP nog iets teveel van het goede/ wil je graag trainen in een 206 GTI koop dan deze 206 GTI racer.

Het gaat hier om een nieuw opgebouwde racer in technisch goede staat

Distributie + waterpomp 40.000km geleden vervangen.

Sparco sprint race stoel fia tot 2022

Bijrijdersstoel is mogelijk tegen meerprijs
Sparco 4 punts gordel e keur
Zeer strak en goed gelaste rolkooi
Licht metalen velgen (tegen meerprijs semislicks)
Goede gereviseerde achteras
Remschijven en remblokken nieuw
Nieuwe achterschokbrekers
Lege katalysator

GEEN kenteken

Ideaa...
» lees verder