UITNODIGING VOOR DE TRAININGSDAG IN SPA INCL. FORMULE AUTO’S

Geplaatst op 25 mei 2016 | 19:46

Wie al eerder geweest is heeft samen met ons moeten vaststellen dat het daar heel erg prettig is.

Het is niet alleen het circuit. Daarvan zeggen de mensen van het circuit dat het het mooiste circuit ter wereld is. Nou we kennen wel meer mooie circuits. Maar heel mooi is het natuurlijk wel.

Bijgaand het basis tijdschema voor  WOENSDAG 1 JUNI, we werken dit jaar met een “”open pitlane””.  Max. aantal deelnemers tegelijk op de baan is  70. Er zijn wel speciale sessies voor het rijden met gasten en we hebben 3 sessies voor onze Formule klasse. Deelname is mogelijk voor licentiehouders, of deelnemers die in de afgelopen5 jaar een licentie hebben gehad.

De deelnemende auto’s moeten in elk geval een rolkooi hebben, sleepoog en goede veiligheidgordels.   De rijders dragen brandvertragende kleding en een goedgekeurde helm. (denk er om het is voor je eigen veiligheid.)

Het inschrijfgeld is € 300.- per dag.  Voor de Formule auto’s vragen we een inschrijfgeld van € 125.-.

Laat de gasten die meerijden in de “open auto’s” erop letten dat de armen en benen beschermd zijn. Tussen 12.00 en 13.00 uur mag er niet worden gereden. De meerijders moeten ook de vrijwaringclausule tekenen en aan het einde van de pitstraat inleveren.

Rijden met personen onder de 16 jaar is niet mogelijk.

Het inschrijven doen we weer in een kantoor in de buurt van race-control, op de 1e verdieping, keuring is daar uiteraard niet, maar in een van de pitboxen. We hebben de mogelijkheid om op dinsdagavond vanaf ongeveer 19.30 uur tot 21.00 uur  in te schrijven en te keuren. Overnachten op de paddock is mogelijk, want er is nachtbewaking geregeld en de douches en toiletten zijn open.

Let op:   in verband met een evenement op dinsdag is het circuit ook pas vanaf 19.00 uur toegankelijk.  Op woensdagochtend beginnen we om 7.30 uur met inschrijven.

De prijs van de F1 boxen is € 125.-. Met elkaar delen is heel goed mogelijk en gezellig.  De boxen moeten om 19.00 uur weer ontruimd zijn.

Het gebruik van drones is verboden, cabrio’s zonder veiligheidsbeugel zijn uiteraard ook niet toegestaan.

Laten we er een gezellig dag van maken!

See you in Spa,
Stichting DNRT

Onze Partners

DNRT Uitslagen
Interstate
OCA
OCA
START
RSZ
EPC
Laatst geplaatste advertentie
i-com radio set
complete set. batterij in goede conditie. Alle kabels aanwezig. » lees verder