Topdag in de duinen !!!

Geplaatst op 20 juli 2017 | 22:42

Zondag 16 juli , de 12 uur van Zandvoort bij de gezelligste club van Nederland de DNRT.

Met 31 teams mag meer maar gezellig genoeg om er een feest van te maken .

Team Neleman racing met Carl dekker , Karel Neleman en dit keer ook Johan Jansen er weer bij .

We hadden de 20e startplek geloot dus Carl had wat te doen bij de start.

Onze grote concurrent Tim tuning met Mathijs Bakker , Ard Keff en Dick van der Meer stonden op plaats 17 en topfavoriet in de koppelklasse CC racing met vader Kreuger met 3 supersnelle zoons op startplek 13.

In totaal 9 koppelteams en 9 supersportteams , met als blikvanger de mooie BMW 320d van Vink motorsport, accord en King Cap met snelle Golf diesels was de start een uitdaging die wat later dan gepland begon.

De weersvoorspelling gaf warm weer op en met name de ochtend was erg warm en drukkend zodat het erg warm werd in de auto.

Bij ons team was het een wedstrijd uit het boekje met alleen tanken en wat controles waarbij de onderlinge verschillen klein waren maar waren de hele race CC racing een maatje te groot voor ons maar zaten we vanaf het 4e uur voor de winnaar Tim Tuning waar Mathijs Bakker en Ard Keff erg snel waren maar ook wat pech hadden .

Er waren veel e30 racers die ook de finish haalden , het bewijs dat het een pure raceauto is.

Ook de Mazda MX5 bewijst zich steeds meer als endurance auto als ook de Peugeot 206 GTI.

Gezien de kleine verschillen bleef het een spannende strijd met problemen voor diverse supersport auto’s waardoor CC racing 2e algemeen werd achter Vink motorsport en wij 4e algemeen werden op slechts 45 seconde achter de VW Golf van King Cap.

15 oktober is de 10 uur van Zandvoort , hoe mooi zou het zijn dat we dan een vol veld hebben dus wil je een mooie uitdaging , pak de handschoen op en zoek collega’s en doe mee !!

 

Onze Partners

DNRT Uitslagen
Interstate
OCA
OCA
START
RSZ
EPC
Laatst geplaatste advertentie
i-com radio set
complete set. batterij in goede conditie. Alle kabels aanwezig. » lees verder