Team Biesheuvel, de volgende Seat!

Geplaatst op 18 augustus 2016 | 10:22

Deze snelle mannen zullen met MDM Motorsport voor het hoogst haalbare gaan, maar fun zullen ze hebben!

De Biesheuvel Ibiza is een van de (inmiddels vele) Seat's die zich ingeschreven hebben voor de 12 uur op 18 september. Dat wordt wat! Allemaal jongens die hard kunnen rijden maar ook allemaal eh, 'anders' zijn. Dat bedoelen we natuurlijk positief, want dat zijn we allemaal wel een beetje bij de DNRT. Autosport is ons alles, maar laten we het wel vooral heel erg leuk hebben met elkaar. Hieronder volgt dan ook het schoolvoorbeeld van een team die dat allemaal helemaal goed en in de juiste verhoudingen ziet.

Dames en heren, wij stellen graag aan u voor, team Biesheuvel! Uitkomend onder de vlag van MDM Motorsport. En hoe kunnen we deze mannen beter aan u voor stellen, dan Gert-Jan zelf aan het woord te laten over zijn kameraden waar hij de strijd mee aan zal gaan;

Bas Plugge; Ouwe rot in het vak, gaat dit jaar ook weer zijn licentie uit het stof trekken want hij heeft nog geen race kilometer gereden van het jaar. Maar net als altijd zal hij instappen en na een rondje weer een tijd neerzetten waar de rest van staat te kijken!

Jaco Gall; Is al vanaf het moment dat hij hoorde dat we dingen rijden (rond de licentie verlenging ) zenuwachtig, heeft altijd even tijd nodig om in te komen maar gaat dan lekker mee met de rest qua tijden, al praat hij altijd wel dat hij 'captain slow' is. Maar wij vinden het een topper!

Andy Dam; De wildebras van het stel, struikelt al 4 keer voor hij ingestapt is, trekt tijdens het rijden het stuur eraf, bijt er vervolgens in en zet het rijdende weer terug. Al met al gaat hij lekker hard!

Gert-jan Konijnendijk; De rustige van het stel, regelt alles er om heen en zorgt dat alles in goede banen gaat, is veel op het circuit te vinden en heeft dan ook altijd snel het tempo te pakken als hij in de wagen zit.

Alles bij elkaar; Een gezellige bende! Maar tijdens het rijden toch best wel serieus (buiten een liedje over de boordradio om dan)...

 

Onze Partners

DNRT Uitslagen
Interstate
OCA
OCA
START
RSZ
EPC
Laatst geplaatste advertentie
Peugeot 206 2.0 GTI voor Cup of Tuning
Hierbij biedt ik mijn 206 aan voor de 206 Cup of voor een tuning project.
Bouwjaar 2002
Apk tot Maart 2020
Geen Airco dus een goede basis voor de Cup.
» lees verder