START Autosportmagazine nr 2

Geplaatst op 2 februari 2008 | 18:01

START Autosportmagazine zit ook deze maand weer bovenop het autosportnieuws. We kregen een exclusieve rondleiding in de workshop van Koni Racing, waar ondermeer de F1-dempers voor McLaren-Mercedes worden ontwikkeld.

Marco Kemperman en Sam Jager vertellen over de samenwerking met het F1-team en delen de nieuwste inzichten rond vering en demping.

Het grootste autosportmagazine van Nederland staat weer bomvol met nieuws en achtergronden uit de binnen- en buitenlandse autosport. In Nr. 2 van 2008 vind je naast het interview met de mannen van Koni Racing onder meer:

• Alle achtergronden over de Dakar rally. De dertigste editie van Le Dakar ging niet van start. Een nederlaag voor de autosport. Hoe moet het verder met ’s werelds zwaarste en beroemdste rally-evenement? Alle scenario’s passeren de revue.

• Een reportage vanaf de 24h van Dubai. Het regende pijpenstelen tijdens de derde editie van dit evenement. Dan gebeuren er bijzondere dingen. Zeker als vele teams de regenbanden thuis hebben gelaten. Een lange race wordt dan opeens nog veel langer.

• Op Zandvoort racete men voor het eerst in de historie in het donker. De primeur vond plaats tijdens de Nieuwjaarsrace. Het was een sensatie, waar ook zeer ervaren coureurs als Patrick Huisman geen genoeg van konden krijgen. Een verslag in woord en veel beeld.

• Een voorbeschouwing op het nieuwe WRC-seizoen. Sebastien Loeb wordt als altijd nagejaagd. Dit seizoen door nieuwe jagers. Mikko Hirvonen heeft de beste papieren, maar Subaru koestert snode plannen en spektakelmaker Gigi Galli is terug.

• Het laatste autosportnieuws, autonieuws, aandacht voor de DNRT en columns van onder meer Huub Vermeulen en André Schoonewolf.
In START Autosportmagazine zijn opgenomen de officiële mededelingen van de KNAF en de DNRT.

Onze Partners

DNRT Uitslagen
Interstate
OCA
OCA
START
RSZ
EPC
Laatst geplaatste advertentie
Golf GTI straat legale trackday auto.
aangeboden deze net gerebuilde Golf 1 GTI uit 1979.
Met de zeer gezochte kleine achterlichten.

Body was in keurig nette originele staat, we hebben er een mooie paintjob van laten maken is mint nu.

Heeft van binnen nieuw tapijt en voor en achter nieuwe binnenpanelen gekregen, dus alles fris.
Tapijt heeft nog klein beetje aandacht nodig rond de rolkooi poten.
Rolkooi is demontabel, voor Belgie.

Originele 1800 motor is nog steeds gemonteerd nu wel met een andere nokkenas en gereviseerde injectie.

Onderstel heeft rondom schijfremmen met G60 remmen.
Met de auto mee komt een complete harde bussen kit en VW...
» lees verder