Saker on Tour: win deelname aan de Saker Sportscar Challenge!

Geplaatst op 21 januari 2008 | 22:36

De Saker Sportscars fabriek uit Etten-Leur wil aan een breed publiek de kans geven om kennis te maken met dit unieke Nederlandse product. Het afgelopen seizoen is daarom besteed om het concept van de Saker verder door te ontwikkelen.

In het aankomende race seizoen zal dat zich gaan vertalen in een groot startveld met nog meer snelle Sakers. Geheel in de stijl van het D.N.R.T, dat zich hard maakt om van onze prachtige sport een breedte sport te maken c.q. te houden, gaat Saker Sportscars daarom het land in.

Tijdens de welbekende licentie dagen van de KNAF zal Saker Sportscars op al de zeven locaties in Nederland aanwezig zijn met een Saker GT en een Saker Sprint. Op deze manier kan vrijwel iedere licentiehouder een keer kennismaken met deze snelle bolides. De GT is de gesloten uitvoering, de Sprint is er voor de helden die het dichtst bij de natuur willen blijven: een open uitvoering dus. Hoewel de Saker een echte racewagen is, is hij niet alleen voor de ‘grote’ jongens. Het concept is juist zo dat een klein team de wagen kan runnen. Iedereen die nu technisch gezien bijvoorbeeld een Volvo of BMW racend kan houden, kan dat ook met een Saker. Juist dat vindt de fabrikant belangrijk om onder de aandacht te brengen.

Natuurlijk zullen er mensen van Saker aanwezig zijn om je volledig in te lichten over de running costs, over de kosten van losse onderdelen en over deelname aan het raceseizoen. Na een succesvolle sessie in januari, is er voor de serieus geïnteresseerden in februari nog een mogelijkheid om met de Saker te gaan testen op het circuit.
Let op!
Het is mogelijk om een race te winnen in de Saker Sportscar Challenge 2008! Dat wil dus niet zeggen het meerijden in een wagen met een instructeur, maar daadwerkelijk zelf de Saker besturen tijdens de race. Een unieke kans dus. Ga hiervoor dus zeker even langs bij de stand van Saker Sportscars tijdens een licentieavond of kijk op de website: www.sakersportscars.com.

Onze Partners

DNRT Uitslagen
Interstate
OCA
OCA
START
RSZ
EPC
Laatst geplaatste advertentie
Slicks 20 54 13
Wie heeft er banden(slicks)
20 54 13 het liefst Michelin
Gebruikt of nieuw
0642180590
» lees verder