Reminder prijsuitreiking en winterbijeenkomst Endurance 2016/2017

Geplaatst op 25 januari 2017 | 17:55

Komende ZATERDAG 28 JANUARI 2017 vanaf 17.30 uur bij BMW Driving Experience.

Beste Endurance deelnemers!

In december jl. nodigden wij jullie uit voor de prijsuitkering van de Endurance wedstrijden 2016. Helaas hebben wij weinig respons ontvangen, vandaar deze reminder.

De prijsuitreiking vindt plaats op ZATERDAG 28 JANUARI 2017 vanaf 17.30 uur bij BMW Driving Experience, Rob Slotemakerstraat 1, in Zandvoort. Er volgen dan prijsuitreikingen voor alle klassen en we zullen alvast een paar belangrijke punten uit het reglement kunnen bespreken.

Voor een hapje (let op een echte Hamburger) en drankje wordt uiteraard gezorgd. Geef svp nog even aan (liefst per team) met hoeveel personen je komt via Ria: am.waterreus@hetnet.nl

Tot zaterdag!

Met vriendelijke groet,

 

Stichting D.N.R.T.

 

Onze Partners

DNRT Uitslagen
Interstate
OCA
OCA
START
RSZ
RSZ
Laatst geplaatste advertentie
Peugeot 206 Cup bij MF Racing BELACHELIJK BETAALBAAR!
Nog 2 auto's vrij binnen ons team voor Arrive and Drive. MF Racing is het grootste team binnen de 206 GTI Cup. De auto's zijn voorzien van een mooie strak gespoten blauwe kleur en staan er gewoon punt gaaf bij wat het ook weer aantrekkelijk kan maken voor eventuele sponsoren. Want ook dat mag u zelf invullen en uw eigen reclame op onze auto's plakken. Tevens hebben we ook nog plaats voor mensen met een eigen auto die graag ondersteuning op het circuit willen.

Wij hanteren scherpe prijzen!!

Informeer naar de mogelijkheden!

0636120909 of info@mfracing.n
» lees verder