Reminder prijsuitreiking en winterbijeenkomst Endurance 2016/2017

Geplaatst op 25 januari 2017 | 17:55

Komende ZATERDAG 28 JANUARI 2017 vanaf 17.30 uur bij BMW Driving Experience.

Beste Endurance deelnemers!

In december jl. nodigden wij jullie uit voor de prijsuitkering van de Endurance wedstrijden 2016. Helaas hebben wij weinig respons ontvangen, vandaar deze reminder.

De prijsuitreiking vindt plaats op ZATERDAG 28 JANUARI 2017 vanaf 17.30 uur bij BMW Driving Experience, Rob Slotemakerstraat 1, in Zandvoort. Er volgen dan prijsuitreikingen voor alle klassen en we zullen alvast een paar belangrijke punten uit het reglement kunnen bespreken.

Voor een hapje (let op een echte Hamburger) en drankje wordt uiteraard gezorgd. Geef svp nog even aan (liefst per team) met hoeveel personen je komt via Ria: am.waterreus@hetnet.nl

Tot zaterdag!

Met vriendelijke groet,

 

Stichting D.N.R.T.

 

Onze Partners

DNRT Uitslagen
Interstate
OCA
OCA
START
RSZ
RSZ
Laatst geplaatste advertentie
Raceauto stalling 20 min van Zandvoort
Vanaf 1 november beschikbaar: Raceauto stalling in ons nieuwe pand in Beverwijk! €125 p.m.

Vanaf 1 november hebben wij met ons raceteam een nieuw garagepand in Beverwijk (20 min van Zandvoort). Naast onze eigen raceauto's hebben wij nog ruimte voor één of twee raceauto's.

Ben jij nog opzoek naar een ruimte voor onderhoud/stalling voor jouw race/trackday auto? Stuur ons dan even een privé berichtje! Ook bieden wij de mogelijkheid tot het onderhouden van jouw race/trackday auto!
» lees verder