Raceteam JW Raceservice zoekt Racemonteurs!

Geplaatst op 3 januari 2017 | 10:16

Een soort 'Boer zoekt vrouw' maar dan anders. Veel leuker ook. Want hou jij er van om te sleutelen aan raceauto's, en klaar voor die volgende stap? Dan moet je bij Jochem zijn!

Jochem van de Wiel is al jarenlang een vaste factor binnen de actieve professionele teams binnen de DNRT. En niet alleen binnen de DNRT, maar ook nog daar buiten. Vroeger kende we hem vooral van een heel snelle Golf, maar welke auto's staan er tegenwoordig níet onder zijn teamnaam ingeschreven? Natuurlijk heel veel verschillende BMW's (ook GTR), genoeg Cup-Porsches voor een eigen raceserie en heel veel Endurance materiaal. Zo staan ze komend weekend aan de start met een BMW M2! 

Maar ook het bouwen van raceauto's valt onder het specialisme van deze dame en heren. Er zijn verschillende SLK's zijn er gebouwd en er gaat geen week voorbij zonder een straat BMW naar binnen zien te verdwijnen, die vervolgens het eerst komende race-event in volle race-trim aan de start verschijnt.

Wil jij opgeleid worden tot een volwaardig racemonteur, of ben je dit wellicht al? In beide situaties maak je kans op een fantastisch plekje bij dit veelzijdige en vooral heel gezellige raceteam. Door de weeks bouw- en onderhoud je deze kanonnen, en in de weekenden ga je mee naar de circuits. Wie wil dat nou niet?

Stuur dan snel een mail naar jeannette@jwraceservice.nl of bel met 0411760009.

Wellicht zien we je dan deze zaterdag al bij de Nieuwjaarsrace in de pitbox van JW Raceservice. En hoe cool is dat!

Onze Partners

DNRT Uitslagen
Interstate
OCA
OCA
START
RSZ
EPC
Laatst geplaatste advertentie
Te koop BMW E36 Coupe 2800
Te koop rallycross BMW E36 Coupe 2800cc heeft rolkooi en kuipstoel met gordels ophangen bilstein van voor en achter auto is snel en mooie gebouwd voor meer informatie mag bellen op dit nr 0032499/457996 alleen bellen geen smsjes of mail » lees verder