Racekalender 2019 nu beschikbaar

Geplaatst op 26 december 2018 | 14:48

De kalender is klaar! Het is versie 8, zo moeilijk was 't deze keer om het voor elkaar te krijgen.

We zouden graag wat meer circuits bezoeken. Maar de mooie buitenlandse circuits zijn overwegend ver weg, peperduur en hebben weinig data ter beschikking. Gelukkig hoort ons huiscircuit Zandvoort tot de allerbeste van de wereld. Assen mag er ook zijn en Zolder is ook niet te versmaden. Eigenlijk alle drie moeilijke circuits en daar ben je dan ook niet snel op uitgekeken.

De Peugeots gaan dit jaar op proef naar Meppen. Het circuit met de vele bochten waar een beetje conditie gewenst is. Bevalt dat, dan kunnen we daarna met meer klassen naar Meppen. Misschien wel met z’n allen. Spa stond aanvankelijk ook op de lijst maar eind november wil niet iedereen dat. Spa is ontzettend lekker in de zomer en is dan misschien wel 2-3 x het regulaire inschrijfgeld waard. Dus we houden Spa in gedachten. We weten dat veel mensen het zouden willen. Maar voorlopig kunnen we weer vooruit. Laten we tevreden zijn met onze prachtige “dichterbij” circuits.

Graag vragen wij ook even je aandacht voor het feit dat de indeling van de A en B klasses iets gewijzigd is. Dit is gedaan om de volume klassen beter over de dagen te spreiden, zodat de druk op het tijdschema, de wedstrijdleiding en de officials beter verspreid is.  

De kalender is maar net klaar voor de feestdagen. Dat is ook een prima moment om met vrienden te praten over wat te doen in 2019. Bekijk vooral ook het Endurance programma. Samen met DRDO en ACNN wordt het nog beter. En vergeet niet: Endurance is een teamsport van cq. voor eigenheimers. Een bijzondere combinatie. Maak een vriendenteam (of een koppel-vriendenteam) en groot plezier is verzekerd!

Prettige feestdagen en een PK-vol nieuwjaar toegewenst.
 

Onze Partners

DNRT Uitslagen
Interstate
OCA
OCA
START
RSZ
EPC
Laatst geplaatste advertentie
Golf GTI straat legale trackday auto.
aangeboden deze net gerebuilde Golf 1 GTI uit 1979.
Met de zeer gezochte kleine achterlichten.

Body was in keurig nette originele staat, we hebben er een mooie paintjob van laten maken is mint nu.

Heeft van binnen nieuw tapijt en voor en achter nieuwe binnenpanelen gekregen, dus alles fris.
Tapijt heeft nog klein beetje aandacht nodig rond de rolkooi poten.
Rolkooi is demontabel, voor Belgie.

Originele 1800 motor is nog steeds gemonteerd nu wel met een andere nokkenas en gereviseerde injectie.

Onderstel heeft rondom schijfremmen met G60 remmen.
Met de auto mee komt een complete harde bussen kit en VW...
» lees verder