Race 2: DUTCH BMW 318TI COMPACT CUP

Geplaatst op 27 mei 2016 | 20:58

Met maar 3 Compact’s aan de start op het circuit van zolder?

Dat zal vast een saaie dag worden, Na de kwalificatie blijkt dat het verre van saai gaat worden Vivienne en Gijs zijn lekker met elkaar aan het strijden om de snelste tijd.

Waar blijft Remco, hij komt hard voorbij maar echter geen tijden te zien van Remco. Wat blijkt hij heeft een lege transponder gekregen Remco heeft dus geen kwalificatie tijd en moet als laatste starten.

De tijden liggen zeer dicht bij elkaar Vivienne 2:01.336 Gijs 2:01.601

Opstelling
Race 1 wat gek we starten samen met de toerklasse. Maar zeker niet minder spannend Vivienne op P7 Gijs op P8 Remco op P18 Remco zet alles op alles om van achteren naar voren te rijden dat gaat hem goed af met de snelste tijd van de 3 compact’s 2:01.026 echter waren de 10 ronde net te weinig om echt de strijd aan te gaan met Gijs hij had hem wel in het vizier maar daar was de zwart wit geblokte vlag op naar Race 2

Race 2
Startopstelling #1 Remco #2 Gijs #3 Vivienne Weer samen starten met de toerklasse vanaf de 4de start rij Staan de 3 compact’s achter elkaar het gaat uit en iedereen is veilig van start gegaan Er werd gestreden tot de laatste ronde maar Remco liet the Cheese niet van zijn brood eten Want heeft Gijs en Vivienne achter zich kunnen houden op naar de volgende Race Met meer compact’s aan de start. Wilt u deze strijd niet missen ?

Kom dan Zaterdag 11 juni naar het Circuit Zandvoort om de strijd te volgen.

Onze Partners

DNRT Uitslagen
Interstate
OCA
OCA
START
RSZ
EPC
Laatst geplaatste advertentie
i-com radio set
complete set. batterij in goede conditie. Alle kabels aanwezig. » lees verder