Paasraces zondag 21 april

Geplaatst op 12 april 2019 | 10:58

Hierbij nodigen wij jullie uit om deel te nemen aan het eerste “A” evenement van het seizoen op zondag 21 april 2019 in Zandvoort en wel de Paasraces.

Beste Racevrienden,

Bijgaand het tijdschema voor 21 april. Op zaterdagavond (20 april) willen we vanaf ongeveer 18.30 uur vast gaan inschrijven in het TC gebouw, er kan dan ook worden gekeurd. Hou er rekening mee dat de inschrijving bij de eerste race altijd iets langer duurt.

Mocht je eerder aanwezig zijn en de keurmeesters hebben gelegenheid kun je de auto alvast laten keuren. Inschrijving volgt dan daarna. Neem het formulier dat je ontvangt van de TC wel mee naar de inschrijving. Plaats op de paddock of in de boxen is uiteraard nog niet mogelijk.

De rijder briefing zal net zoals in 2018 per klasse worden gehouden in het media center, het tijdstip van de briefing staat vermeld op het tijdschema. Het media center vind je als je de 1e trap opgaat op Paddock 1. Over de algemene gedragsregels bij DNRT zullen er briefing notes worden uitgereikt bij de inschrijving. Deze zijn geldig voor het jaar 2019. Deze staan ook vermeld op de website.

Een uitleg over de track limits staat vermeld in het Bijzonder Reglement.

Graag ook nog even aandacht voor de hieronder genoemde punten.

Denk om je 2019 licentie, neem deze ook steeds mee, of zorg voor een goede foto op bijvoorbeeld je telefoon, in verband met de privacy wet, kunnen wij geen licentie gegevens meer nakijken. Heb je het registratieformulier al ingevuld en het registratiegeld betaald?. Nog steeds graag gepast betalen (€ 260.- of € 270.-) en uiteraard de vrijwaringclausule komen tekenen. De conciërge is tot 20.30 uur aanwezig voor de sleutels van de pitboxen.

Nog even een technisch aandachtspuntje: Hou de keuringsdatum van de brandblusser in de gaten en let erop dat de brandblusser met 2 stalen beugels gemonteerd moet zijn. De keuringsdatum van de blusser moet naar boven gericht zijn. Verwijder s.v.p. ook de oude TC keuring stickers en biedt de auto schoon en race klaar bij de TC aan, dus niet volgeladen met banden e.d.

Voor een aantal klassen zal op de paddock een ruimte worden gereserveerd.
Helaas zijn alle pitboxen bezet.

Wij gaan ervan uit dat we een veilig en prettig seizoen tegemoet gaan.

Groeten en succes met de laatste voorbereidingen

Stichting DNRT

Onze Partners

DNRT Uitslagen
Interstate
OCA
OCA
START
RSZ
EPC
Laatst geplaatste advertentie
2020 betaalbaar racen in de leukste cup van Nederland?
Nog 1 auto beschikbaar voor seizoen 2020 bij de teamkampioen van 2019!

Van der Heijden Autosport bied een volledig Arive & Drive aan voor de DNRT Mazda MaX5 Cup.

Als jij zorgt voor je racelicentie, uitrusting en een goed humeur dan regelen wij de rest!

Wat bieden wij aan?

- Een competitieve Mazda MX5 inclusief banden, remmen brandstof en inschrijving
- Een vaste monteur per auto
- Persoonlijke begeleiding door een ervaren en gezellig team
- Data en videoanalyse tijdens en na de racedag
- Catering
- Transport van en naar het circuit

Je eigen auto via ons inzetten of heb je ande...
» lees verder