Paasraces zaterdag 20 april

Geplaatst op 12 april 2019 | 10:47

Hierbij nodigen wij jullie uit om deel te nemen aan het eerste “B” evenement van het seizoen op zaterdag 20 april 2019 in Zandvoort en wel de Paasraces.

Beste Racevrienden,

Bijgaand het tijdschema voor 20 april. Op vrijdagavond ( 19 april ) willen we vanaf ongeveer 18.15 uur vast gaan inschrijven in het TC gebouw (na afloop van de race op die dag op Zandvoort) , er kan dan ook worden gekeurd. Dit kan tot 21.00 uur. Hou er rekening mee dat de inschrijving bij de eerste race altijd iets langer duurt.

De rijder briefing zal net zoals in 2018 per klasse worden gehouden in het media center, het tijdstip staat vermeld op het tijdschema. Het media center vind je als je de 1e trap opgaat op Paddock 1. Over de algemene gedragsregels bij DNRT zullen er briefing notes worden uitgereikt bij de inschrijving. Deze zijn geldig voor het jaar 2019. Deze staan ook vermeld op de DNRT website

Een uitleg over de track limits staat vermeld in het Bijzonder Reglement.

Graag ook nog even aandacht voor de hieronder genoemde punten.

Denk om je 2019 licentie, neem deze ook steeds mee, of zorg voor een goede foto op bijvoorbeeld je telefoon, in verband met de privacy wet, kunnen wij geen licentie gegevens meer nakijken. Heb je het registratieformulier al ingevuld en het registratiegeld betaald?. Nog steeds graag gepast betalen (€ 260.- of € 270.-) en uiteraard de vrijwaringclausule komen tekenen. De conciërge is tot 20.30 uur aanwezig voor de sleutels van de pitboxen.

Nog even een technisch aandachtspuntje:
Hou de keuringsdatum van de brandblusser in de gaten en let erop dat de brandblusser met 2 stalen beugels gemonteerd moet zijn. De keuringsdatum van de blusser moet naar boven gericht zijn. Verwijder s.v.p. ook de oude TC keuring stickers en biedt de auto schoon en race klaar bij de TC aan, dus niet volgeladen met banden e.d.

Voor een aantal klassen zal op de paddock een ruimte worden gereserveerd.

Wij gaan ervan uit dat we een veilig en prettig seizoen tegemoet gaan.

Groeten en succes met de laatste voorbereidingen

Stichting DNRT

 

Onze Partners

DNRT Uitslagen
Interstate
OCA
OCA
START
RSZ
EPC
Laatst geplaatste advertentie
Peugeot 206 2.0 GTI voor Cup of Tuning
Hierbij biedt ik mijn 206 aan voor de 206 Cup of voor een tuning project.
Bouwjaar 2002
Apk tot Maart 2020
Geen Airco dus een goede basis voor de Cup.
» lees verder