Ook de BMW e30 cup heeft een nieuwe website

Geplaatst op 27 juli 2016 | 15:24

De BMW e30 cup is één van de spannendste raceklassen in de Nederlandse autosport.


Jaarlijks rijden er zo’n 45 coureurs, van jong tot oud, mee in het kampioenschap georganiseerd door de DNRT tijdens 6 diverse races in binnen- en buitenland. Met het ‘offline’ aspect van deze raceklasse zit het dus wel goed, het enige wat er nog ontbrak was een eigen website waarop rijders, teams, familieleden, sponsoren en andere geïnteresseerden terecht kunnen. Maar daar is sinds enige tijd verandering in gekomen.

Een eigen lay-out, het laatste nieuws, kalender, benodigde documentatie en veel meer
De website is voorzien van een moderne lay-out, uiteraard uitgevoerd in de welbekende M-kleuren van BMW en volledig geoptimaliseerd voor mobiele apparaten waardoor je altijd en op welke plaats dan ook de website kunt bekijken.

Op dit moment is de fundering van de website optimaal en zal de ontwikkelaar, 255 Design, de komende tijd bezig blijven met eventuele updates zodat de website ten allen tijden up-to-date is en blijft.

Ook rijders en teams in één overzicht
In de nieuwe website zijn ook alle deelnemende rijders en teams in het kampioenschap van de BMW e30 cup verwerkt en daarmee kunnen wij jouw hulp goed gebruiken. Zo kun je als rijder een foto en tekst over jouw raceactiviteiten tot nu toe of als team met informatie over jullie activiteiten, eventuele diensten, rijders, logo enz. aanleveren aan de beheerder van de website. Zowel voor rijder als team ideale promotie voor sponsoren, familieleden en andere geïnteresseerden. Vindt je dit leuk? Stuur dan de benodigde informatie naar info@bmwe30cup.nl zodat we ook deze informatie (gratis) op de website kunnen plaatsen

Het resultaat
Bekijk de website via www.bmwe30cup.nl en vind direct de aan de website gerelateerde Facebookpagina (http://www.facebook.com/bmwe30cup) leuk!

Onze Partners

DNRT Uitslagen
Interstate
OCA
OCA
START
RSZ
EPC
Laatst geplaatste advertentie
i-com radio set
complete set. batterij in goede conditie. Alle kabels aanwezig. » lees verder