Nog een maand tot de kick-off van het nieuwe autosportseizoen!

Geplaatst op 27 februari 2016 | 20:53

26 en 27 maart vormen de Paasraces de start van het raceseizoen 2016.

En hoe gaaf is het dan dat dit volledige evenement afgevuld is met DNRT geweld!

De eerste races zijn uitermate interssant omdat iedereen na een winter hard werken eindelijk kan zien wat het huiswerk als gevolg heeft. Is de aansluiting met de groep voor je gemaakt? Kun je nu mee doen voor de prijzen? Hoe groot zijn de velden dit jaar? En is het nog een beetje gezellig? Zo maar een paar vragen die dat weekend allemaal beantwoord gaan worden.

Auto's B rijden op zaterdag 26 maart. Dan zullen we actie zien van de Westfield Cup, Mazda Cup, de Vrije Formule (en Sportscars) Klasse, het grote veld snelle Porsches, Squadra Italia en de wederom gegroeide Volvo 360 Cup.

Zondag wordt het tijd voor Auto's A om de stof van de bolides af te blazen. De altijd spectaculaire E30 Cup, Toer, Sport en Supersport, de Citybugs, de wederopstand van de BMW 318 ti Compact en natuurlijk de Mercedes-Benz SLK Cup. Is die echt al zo booming? Of was dat allemaal bluf? Ook daarop gaan we het antwoord krijgen.

Nieuw dit jaar is dat we uitgebreide voorbeschouwingen op de website van Circuitpark Zandvoort gaan zien. Zeker een bezoekje waard! Gelukkig is het succes van de DNRT gezien, en wordt het tijd dat het publiek ook komt kijken bij onze evenementen. Niet voor niets zijn de Paasraces dit jaar van ons. Want actie is gegarandeerd bij de DNRT! Gezelligheid ook.

De toegang is gratis, parkeren €6,-

Laat Pasen maar komen!

Tekst: Timo Wagenaar Hummelinck
Foto's: Thomas Bakker

 

Onze Partners

DNRT Uitslagen
Interstate
OCA
OCA
START
RSZ
EPC
Laatst geplaatste advertentie
Te koop BMW E36 Coupe 2800
Te koop rallycross BMW E36 Coupe 2800cc heeft rolkooi en kuipstoel met gordels ophangen bilstein van voor en achter auto is snel en mooie gebouwd voor meer informatie mag bellen op dit nr 0032499/457996 alleen bellen geen smsjes of mail » lees verder