Nog 2,5 maanden voor hét evenement van het jaar!

Geplaatst op 5 juli 2018 | 14:27

22 en 23 september, het 2x12=24 uurs evenement op twee circuits in twee dagen.

Op 22 en 23 september is het al zo ver, het unieke 24 uurs evenement. 12 uur racen op Assen en 12 uur op Zandvoort. Allemaal in twee dagen. Een uniek evenement zó lastig in te plannen dat het wellicht een eenmalig event wordt. Aan de deelnemers lijkt het niet te liggen, want ze zitten nu al tegen de 30 teams aan. Na de zomerperiode zullen we de startlijst vast online gaan zetten, zodat je ook je kameraden kunt dwingen mee te doen...

Zoals het er nu naar uit ziet hebben we de vaste kern te pakken, aangevuld met een aantal teams die we anders niet snel bij de DNRT zien. Aparte Endurance projecten zullen we maar zeggen. Opvallend is dat er nog maar heel weinig cup-auto's aangemeld zijn. Mochten ze dat nog wel gewoon gaan doen zoals anders, dan kan het best wel eens een heel- heel dik veld worden. En dat willen we. Wellicht heeft het te maken met het feit dat het afwachten is hoe je cup-wapen er tegen die tijd bij staat. Niet voor niets is 'cup' rijden een heel andere discipline dan Endurance rijden.

Nog 2,5 maanden voor dit bijzondere evenement plaats vindt. Wees er bij, maak deel uit van dit avontuur want wie weet is het een 'once in a lifetime'. En dat wil je niet missen.

Onze Partners

DNRT Uitslagen
Interstate
OCA
OCA
START
RSZ
EPC
Laatst geplaatste advertentie
Racevelgen Mercedes SLK cup
Prachtige velgen voor iedere raceauto met de Mercedes steek van 5x112.

De Et waarde is 42
Velgen zijn als nieuw, nooit gebruikt.
» lees verder