Nieuwe impuls BMW Compact Cup

Geplaatst op 14 juni 2018 | 15:31

De nieuwe budget-klasse binnen de bekende Cup is rond!

De BMW Compact Cup is al jaren de perfecte raceklasse voor iedereen die met een bescheiden budget wil racen. Omdat er met gelijkwaardige auto's wordt gereden is de sportieve competitie op de baan gegarandeerd. Ofschoon de klasse al heel wat jaren bestaat dienen zich nog elk seizoen nieuwe rijders aan.

Nieuwe klasse

De 318Ti met M44 motor zoals die tot nu toe in de Cup werd gebruikt, wordt echter wat schaarser op de tweedehands markt. Vanaf dit jaar kan er daarom ook gereden worden in de versie met M42 motor.Zo rijden er voortaan twee klassen in één Cup, te weten B18 en B19. Beiden met hun eigen reglement en klassement. De details vindt u op de betreffende internetsites: DNRT.nl en BMWCompactCup.nl.

Cup pakket

Om de nieuwe B18 klasse nog aanlokkelijker te maken, biedt DNRT een cup-pakket aan voor een prijs van slechts €2500,- (ex. btw) waar alles in zit om een straat auto raceklaar te maken.Dit pakket bestaat o.a. uit een rolkooi (inclusief montage!), een veer/demperset, remblokken, wielen en banden, racestuur, racestoel, brandblusser en zelfs hoodpins.

Hiermee wordt de nieuwe B18 klasse qua budgetvriendelijkheid een niet te overtreffen manier om met een beproefde achterwielaangedreven BMW te racen.DNRT verwacht dan ook de Compact Cup een flinke impuls te geven voor de aanwas van nieuwe rijders.

Er zijn nog zeker 15 plekken beschikbaar om het startveld compleet te maken.

 

 

Onze Partners

DNRT Uitslagen
Interstate
OCA
OCA
START
RSZ
EPC
Laatst geplaatste advertentie
Racevelgen Mercedes SLK cup
Prachtige velgen voor iedere raceauto met de Mercedes steek van 5x112.

De Et waarde is 42
Velgen zijn als nieuw, nooit gebruikt.
» lees verder