Nieuwe aanmeldingen in de koppeldivisie

Geplaatst op 19 maart 2018 | 16:09

Deze klasse is de afgelopen jaren redelijk ontploft, en kan daadwerkelijk mee doen voor de winst. Is dat wat deze gaan doen?

Het is bij uitstek een fantastische manier om met je eigen wagen aan lange races deel te nemen, zonder te veel slijtage hieraan te moeten ondergaan. Onderling kosten uitrekenen is makkelijk en wat er stuk gaat aan je auto heb je toch echt zelf gedaan! Nou ja, het gebeurde in ieder geval met jou achter het stuur...

Maar ook als je aan de Endurance wilt ruiken, enkel meer meters wil maken, dan is dit waar je moet zijn. De klassen groeit maar door en niet te missen coureurs die ons ook dit jaar verblijden zijn die van het volgende team; Kees Meyles, Harm vd Leek (zowel senior als junior) en Etienne Olivier. De E30 is natuurlijk bij uitstek een fantastisch Endurance apparaat. Hij blijft maar gaan. En naarmate de komst van voorwielaandrijvers blijft aantrekken, blijft de liefde voor de E30 groeien.

Nu nog passende teamnamen voor de koppel-teams!

Onze Partners

DNRT Uitslagen
Interstate
OCA
OCA
START
RSZ
RSZ
Laatst geplaatste advertentie
Peugeot 206 Cup bij MF Racing BELACHELIJK BETAALBAAR!
Nog 2 auto's vrij binnen ons team voor Arrive and Drive. MF Racing is het grootste team binnen de 206 GTI Cup. De auto's zijn voorzien van een mooie strak gespoten blauwe kleur en staan er gewoon punt gaaf bij wat het ook weer aantrekkelijk kan maken voor eventuele sponsoren. Want ook dat mag u zelf invullen en uw eigen reclame op onze auto's plakken. Tevens hebben we ook nog plaats voor mensen met een eigen auto die graag ondersteuning op het circuit willen.

Wij hanteren scherpe prijzen!!

Informeer naar de mogelijkheden!

0636120909 of info@mfracing.n
» lees verder