Naast de Supercar Challenge dit jaar ook de DNRT Endurance voor Nieman!

Geplaatst op 28 januari 2018 | 15:45

Een opvallende comeback van het Clio team met de beroemde geel/oranje kleurencombinatie.

'De 24h die de DNRT dit jaar neer zet is een beetje gek en vreemd. En dat past ons eigenlijk prima!'

Aldus de ervaren kopman van Spirit-Racing. Na jarenlange competitie binnen de snelle Supercar Challenge met hun zwaar doorontwikkelde Clio besloten ze nog niet zo lang geleden ook te komen knokken bij de 24h series van onze vrienden van Creventic. Daarvoor bouwden ze een nieuwe auto op, speciaal voor dit doel in het (hoe kan het ook anders) geel met oranje bumpers.

Ze maken hun belofte aan Ria Waterreus waar door toch weer terug te keren naar de DNRT, waar het ooit begon. Op hun beurt krijgen ze dan ook hun oude startnummer 166 tijdens hun optreden.

Dat een team als Spirit Racing zich nu al inschrijft voor de 24h geeft wel aan dat er in het weekend van 22 september echt iets bijzonders staat te wachten op Assen en Zandvoort. We zijn trots op de inschrijving en kijken uit naar de strijd voorin het startveld. Want reken maar dat daar de plek is die voor deze mannen gereserveerd zal zijn!

Onze Partners

DNRT Uitslagen
Interstate
OCA
OCA
START
RSZ
RSZ
Laatst geplaatste advertentie
Peugeot 206 Cup bij MF Racing BELACHELIJK BETAALBAAR!
Nog 2 auto's vrij binnen ons team voor Arrive and Drive. MF Racing is het grootste team binnen de 206 GTI Cup. De auto's zijn voorzien van een mooie strak gespoten blauwe kleur en staan er gewoon punt gaaf bij wat het ook weer aantrekkelijk kan maken voor eventuele sponsoren. Want ook dat mag u zelf invullen en uw eigen reclame op onze auto's plakken. Tevens hebben we ook nog plaats voor mensen met een eigen auto die graag ondersteuning op het circuit willen.

Wij hanteren scherpe prijzen!!

Informeer naar de mogelijkheden!

0636120909 of info@mfracing.n
» lees verder