MEERIJDEN IN EEN BMW COMPACT RACEWAGEN!

Geplaatst op 15 februari 2019 | 13:00

Als je interesse hebt in de BMW Compact Cup, en erover denkt om bij ons te komen racen, dan bieden wij je op zaterdag 9 maart een mooie kans.

Op die dag zullen wij met meerdere Compacts over circuit Zandvoort gaan rijden. We nemen je mee voor een aantal snelle ronden over deze prachtige baan in de duinen. Je zult dan zelf kunnen ervaren wat deze auto kan op het circuit, en je zult gegarandeerd versteld staan!

Deze dag is specifiek bedoeld voor mensen die bij RSZ een racecursus willen gaan volgen of gevolgd hebben, en die erover denken om komend seizoen hun racecarrière gestalte te gaan geven. RSZ biedt namelijk een mooie cash-back actie aan, waarbij je een deel van je cursusgeld terug krijgt als je bij ons komt racen.

Maar wees gewaarschuwd: mocht je nog twijfelen aan de race-kick die een BMW Compact je kan geven, en nog niet zeker weten of de Compact Cup iets voor jou is, na deze dag zul je overtuigd zijn! Waarschijnlijk ben je nog dezelfde avond al op zoek naar een auto…

We hebben een beperkt aantal plaatsen beschikbaar, dus aarzel niet te lang en geef je op via ons mailadres: bmwcompactcup@gmail.com. Geef dan ook even aan of je een racecursus gedaan hebt bij RSZ, dan wel of je dat van plan bent. Mocht je met een paar vrienden willen komen, geef je dan samen op, dan kunnen we daar met indelen rekening mee houden.

Meer informatie: www.bmwcompactcup.nl

Tot 9 maart

Onze Partners

DNRT Uitslagen
Interstate
OCA
OCA
START
RSZ
EPC
Laatst geplaatste advertentie
Bmw 528i touring 1999
Te koop,
BMW e39 528i touring met nivieau-regeling en airco die werken. Leder trekhaak schuifdak benzine, Ideale trekauto voor race trailer. Bijtellingsvriendelijk (1999)
prijs 950,- euro
Tel.0641236696
» lees verder